https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/juli/lifewaveqprim.jpg
Træning og kost

LifeWave – kan plastre fjerne smerter?

10. juli 2014
af Lonnie Kjer
Foto: Shutterstock
Det lyder lige lovende nok, men måske er der noget om snakken. De populære LifeWave-plastre skulle efter sigende kunne skrue ned for smerter, stress og appetit og op for energien og søvnkvaliteten. Læs mere om LifeWave her.

LifeWave griber om sig. Verden over bliver energi- og smerteplastrene brugt flittigt. Af professionelle sportsfolk, læger og helt almindelige mennesker, der smider et par håndører efter LifeWave og de plastre, der efter sigende skulle kunne hjælpe dem af med deres problem.

LifeWave - mod (næsten) alt!

For mangler du lige et skud energi mere, har du ondt i knæet, vil du tabe dig, er du stresset, eller trænger du til at sove bedre, så er LifeWave - i hvert fald, hvis du spørger folkene, der forhandler det - vejen frem. Og dét uden kemi, men med en avanceret form for lysterapi, der kendetegner LifeWave.

LifeWave - uden smerter

Og har du ondt et sted, er det altså bare at sætte noget, der ligner et helt almindeligt plaster på smerteområdet - og smerterne skulle forsvinde umiddelbart herefter. Siger de altså. Og bakkes op af sportsfolk og dele af sundhedspersonalet- også herhjemme.

Sundhedsstyrelsen siger pænt nej tak til LifeWave, bortset fra det godkendte 'silent night'-plaster, der altså har fået Sundhedsstyrelsens nik til, at LifeWave-produktet giver dig en bedre nattesøvn.

Læs hvad radiolægen Carsten Vagn-Hansen siger om LifeWave HERLifeWave fylder ti år

LifeWave-plastrene indeholder en blanding af aminosyrer, vand, stabiliserende oxygen og organiske stoffer, som ikke kommer ind i kroppen ved brug af plastrene, der med LifeWave som overskrift har bidt sig fast i store dele af verden - nu på tiende år. Måske fordi LifeWave er billigt. Måske fordi, LifeWave giver dig pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med produktet. Eller måske fordi, LifeWave simpelthen virker. Her kan du i hvert fald læse om de forskellige LifeWave-plastre ...

Energy Enhancer:
Øger energien, udholdenheden og forbrændingen og blev f.eks. brugt af mange sportsfolk under OL i London

IceWave:
Bliver kaldt smerteplastret og lover sikker, hurtig og naturlig smertelindring

Silent Nights:
Øger din søvns længde og er godkendt i EU som medicinsk udstyr

Y-age Aeon:
Reducerer stress og begrænser inflammation

Y-age Glutathione:
Øger din generelle sundhed. Støtter immunsystemet

Y-Age Carnosine:
Øger din generelle sundhed

SP6 Complete:
Stimulerer de punkter på kroppen, der regulerer appetitten og kan bidrage til at reducere din sukkertrang

Carnosine:
Revitaliserer gamle celler og spiller en afgørende rolle i aldringsprocessen

IMEDEEN
Køb din sundhed i
SHOPPEN!


Læs også