https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/september/2012-39-lagkage-p.jpg
Træning og kost

Lagkage med jordbær og skyr

28. september 2012
af Cutecarbs.com
Få opskriften på den lækreste lagkage med jordbær og skyr - helt perfekt til fødselsdage og andre festlige arrangementer

Cute carbs har igen beriget os med en lækker opskrift, denne gang på lagkage med jordbær og skyr. Her har vi også tilgode set de af os der ikke altid har så god tid i køkkenet og hvis desserten skal laves i hast er dette en helt perfekt mulighed for at finde den rette inspiration. Lagkagebundene kan købes og det skal siges at de købte smager helt ok.

Vi er personligt helt enige i at de små udgaver af lagkagen tilfører kagen lidt ekstra charme og det ser og smager altså bare lige så godt som det ser ud!

Få også opskriften på den lækreste cheesecake der med sikkerhed får dine tænder til at løbe i vand.

Det skal du bruge til lagkage cremen:

Cute Carbs

www.cutecarbs.com er en af Danmarks bedste dessertblogs - et univers af smukke billeder og masser af lækkerier, som man ikke kan undgå at blive inspireret af. Bag bloggen står Tóra Effersøe Mortensen, der til hverdag arbejder for Vi Unge, men på CuteCarbs får afløb for sin passion; smukke og velsmagende lækkerier. Og Tóras entusiasme smitter i den grad; du kan slet ikke undgå at blive inspireret. Du kan både følge CuteCarbs på Facebook og Twitter og Instagram.

Link til twitter: http://twitter.com/effersoe
Link til facebook: http://www.facebook.com/cutecarbs
Instagram - @frk_cutecarbs

1/4 l fløde

3 store spsk skyr

3 tsk friskpresset økologisk citronsaft

2 tsk vaniljesukker

200 g friske jordbær

Flormelis til pynt og en pakke lagkagebunde

Opskriften giver ca. 4 kager

Sådan tilbereder du lagkagen:

Pisk fløden stiv og rør derefter skyr, citronsaft og vaniljesukker i massen. Rens jordbærrene og skær dem i mindre stykker, og bland dem i fløde/skyr-massen.

Jeg lavede små lagkager, fordi små ting jo bare er sødere… Jeg brugte udstikkerforme til at udstikke lagkagebundene og forme kagerne, så de blev fine og jævne. På toppen dryssede jeg et tyndt lag flormelis - og med et "snefnug-sigte" lavede jeg små fine snefnug.

Få også opskriften på kaffeis med brownie der med garanti vil gå rent ind hos alle der bliver budt!

TIP! Du kan også lave lidt mere creme og så i stedet lave en stor lagkage med marcipan kanter og fløde/skyr på toppen.

Få mange flere opskrifter her!

Læs også