https://imgix.femina.dk/media/brokprim.jpg
Træning og kost

Kom, lad os brokke os!

18. januar 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
… og leve usundt, lægge ansvaret fra os, pege fingre af andre og for guds skyld give op. Sådan lyder opskriften på elendighed i bogen ’Bang! Styrken kommer indefra’, som du kan vinde her. Og det hele er selvfølgelig meget mere end bare for sjov!

Der er snart ikke den selvhjælps-trænings-få et bedre liv-bog, der ikke har været forbi redaktionens hænder. Opskriften på det gode liv, på lykken, på livet og på den helt perfekte krop er læst, gennemprøvet, vejet og - af og til - fundet lidt for let. Så det er egentlig befriende, når der lander en af den slags bøger, der gør det hele lidt mindre højtideligt, ikke tager ansvar for, at du kommer i mål - men sender aben videre til rette vedkommende … dig selv.

Gode råd efterlyses!
Og midt imellem gode råd om træning, kost, forandringer og formen dukker den 'omvendte' opskrift på det gode liv frem. Af og til er dét jo dét, der virker! Tjek et par af de dårlige, gode råd ud - og glæd dig, til du får "Bang! Styrken kommer indefra" sendt med posten … når du altså har deltaget og vundet konkurrencen om bogen af Chrisztina Maria. Og så er det bare om at komme i sving med brokkerierne og det andet dårlige ... eller det præcis modsatte.

Her er et par stensikre tips til at få det elendigt:

Tag aldrig ansvar!
Husk aldrig at tage ansvar, når tingene ikke lige går, som du ønsker det. Husk, det er ikke din skyld, at du ikke tjener nok, vejer for meget og har elendigt. Hvis hele verden ikke var imod dig, og du ikke var forfulgt af uheld hele tiden, ville du være både ulykkelig og milliardær nu.

Brok dig!
Brok dig konstant og højlydt over ting, som du ikke har indflydelse på. Alle de irriterende ting, du ikke kan ændre. Et glimrende eksempel er vejret. Det lortevejr, der stort set aldrig er, som du ønsker det, vel? Og andre menneskers 'stupide' handlinger. De fatter ikke en bjælde - de kan bare ikke se, hvordan det skal gøres 'rigtigt'. Husk samtidig at minde dig selv og andre om, at livet er meget værre og hårdere, end de går og tror. Og stik dem så en lang liste med eksempler på alt det, der galt i verden. Repetér den ofte, indtil den sidder helt fast, og til den kommer som autorespons på hvad som helst, du bliver spurgt om.

Lyt - men kun til dig selv!
Hvis du har en mening om noget, så hold dig til den. Altid. Du ved nemlig bedst. Seriøst. Du har brugt år på at finjustere dine overbevisninger, brugt tid og kræfter på at forstå, hvordan alting omkring dig hænger sammen. Læst fra Herodes til Pilatus om Universets hemmeligheder, og der er intet, som undslipper dit skarpe blik længere - så hold fast i din mening om alting til din død. Og hvis andre måtte vide noget, som de har brugt år på at destillere og udleve succesfuldt, så stol aldrig på det. Selvom det helt usandsynlige skulle ske, og du indser, at du tager fejl - så hold på dit, se selvsikker og cool ud og lad som om, du alligevel ved bedst, for det gør du jo uanset.

Uddrag fra 'Bang! Styrken kommer indefra"

Deltag i konkurrencen her!


Følg forfatteren Krisztina Maria på facebook


"Styrken kommer indefra!" - læs med her!

"Gud, hvor er du lykkelig!" - læs fredagsklummen her!

Besøg Shoppen her!

Læs også