https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/knibprim.jpg
Træning og kost

Kom ind i (knibe)kampen!

12. september 2012
af Lonnie Kjer
foto: PR
Kniber det med bækkenbunden, er det nok, fordi du glemmer dét … at knibe. Knibnu.dk guider og inspirerer vi kvinder til de knibeøvelser, der skal til, for at få en stærk, veltrænet bækkenbund!

Vi ved jo godt, at de øvelser skal passes. Og vi ved, hvem der betaler regningen, når de berømte øvelser ikke bliver gjort - os selv! Og det er en af de virkelig voldsomme regninger, der er tale om her. Inkontinens, tørhed og manglende sexlyst er tre virkelig gode grunde til at komme i sving, genfinde kontakten til din bækkenbund og gøre øvelserne på den helt rigtige måde. En del af os aner nemlig ikke hvordan, hvor tit eller hvor længe, der skal knibes løs. Det hjælper knibnu.dk os altså med at finde ud af.

Knib korrekt, kvinde!
På websitet er der intet mindre end 21 gratis øvelser, du kan kaste dig over, og det er en rigtig god idé, siger Christine Felding til Oestrogen.
"Min erfaring er, at de fleste kvinder synes, det er både svært og kedeligt med den daglige bækkenbundstræning, og mere end to ud af tre kvinder laver øvelserne forkert og får slet ikke den optimale effekt ud af dem," siger Christine Felding.
Det kan vi altså rette op på nu, og hvis du tilmelder dig på knibnu.dk, kommer du igennem er 21 dages program, hvor du får nye øvelser, mere viden og - ikke mindst - "fluff", som de kalder det, hver eneste dag. En slags 'dagens muntre indslag'!

Alle knib gælder!
Det sidste er ikke uvæsentligt og er i hvert fald prikken over i'et i et fantastisk godt initiativ. For hvor inkontinens er alt andet end morsomt og sexet, er knibnu.dk et decideret morsomt univers at bevæge sig rundt i. Det vrimler med indslag, der får smilet frem hos de fleste Og hvorfor ikke krydre en lidt kedelig sag med sjove. Man kan jo oven i købet med fordel knibe imens. Og kvinder opfordres da også til at sende deres eget lille muntre knibe-indslag. Som f.eks. Anna, der skriver, at hun kniber til Robert Redford hver eneste dag.

Knibebevægelse!
Og du kan såmænd også blive intet mindre end en vaskeægte knibeaktivist. Så er du en af de kvinder, der hiver knibe-skelletterne ud af skabet og flasher noget, der ellers er tabu. For selvom det er med smil på læben og glimt i øjet på knibnu.dk, er der selvfølgelig alvor bag grinene. 300.000 danske kvinder slås med inkontinens hver eneste dag, og endnu flere med seksuelle problemer, fødselsskader og andre gener forbundet med bækkenbunden.

Er du der, bækkenbund?
Og i første omgang skal vi altså lige finde - eller genfinde - bækkenbunden og mærke, at den faktisk er der. Så er det i sving med de daglige øvelser, der skal laves overalt - om du befinder dig i Netto eller i bilen. Og så skal der ellers tælles knib, konkurreres og måske investeres i … nemlig: Knibeudstyr! For knibegadgets er der selvfølgelig også, hvis du vil gøre din træning endnu mere effektiv. Og huskemagneten på dit køleskab minder dig selvfølgelig om din bækkenbund og de knib, du aldrig mere vil springe over. Efter 21 dage skulle dit underliv og dine knib nemlig være i topform.

KNIBNU er udviklet af Props&Pearls med hjælp fra eksperter, bidrag fra kvinder i alle aldre og finansiel støtte fra Nordea-fonden.
Oestrogen bakker op om det gode initiativ

Læs mere på www. knibnu.dk


Fik du læst "Hurra for hormonspiralen"?

Eller "Sov sødt - du har brug for det!"

Tjek Tromborgs lækre produkter i Shoppen!

Her har du horoskoperne!

Læs også