https://imgix.femina.dk/media/87572f1f08434dd8a517ba5cb143b465.jpg
Træning og kost

”Intet mad smager så godt som slank føles”

1. marts 2011
af Maria Christensen
Jeg så engang et program med nogle svært overvægtige amerikanere, og jeg undrede mig over, hvordan de var nået dertil. Svaret fik jeg, da jeg selv tog 27 kilo på under min graviditet

Nu har jeg tabt 4 kilo! Det føles som en stor sejr, for det har bestemt været hårdt at lægge de dårlige vaner på hylden og erstatte dem med nye og bedre. Vejen er endnu lang, og når man som mig lider af yoyo-vægt, skal der ikke meget til, før man krydser grænsen imellem sund vægt og overvægt.

Da jeg var 20, så jeg engang et program med svært overvægtige amerikanere. Jeg kan huske, jeg dengang tænkte, hvordan det var gået til, at de vejede 300 kilo. Hvordan var de nogensinde nået dertil? Svaret fik jeg, da jeg for 7 år siden selv tog 27 kilo på under min graviditet.

Jeg kunne ikke selv se, jeg vejede for meget. De mange kilo kom ligesom bare snigende.

Jeg ved, det er den største fare, der lurer for mig i fremtiden: Ikke at tage det tabte på igen, at kunne holde min normalvægt, min sunde vægt, dér hvor jeg har det allerbedst med mig selv. Men jeg føler, jeg er godt på vej mod mit "nye" slanke jeg, og jeg støtter mig til et citat, jeg læste i en bog i dag:

"Intet mad smager så godt som slank føles"

Maria

Om Maria
Pædagogstuderende, 29 år, 179 cm og 85 kilo. Mor til en datter på 7 år.


Om projektet
FEMINAs slankeblogger Maria Christensen har kastet sig ud i at tabe 5 kilo. Som hjælp har hun fået et medlemskab af Slankedoktor.dk, hvor hun bl.a. får vejledning fra professionelle diætister samt gode råd om alt fra bmi-tal og kilojoule til den optimale kost og motion.

Læs Marias tidligere blogindlæg her

Relevante links

https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/skoen-og-sund/slank/kaalsuppeopskrift/renee-toft-simon-kopi-3.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c163d5668ca14e3dbd0e356adda09452.jpg
Renees kål-
suppekur
hvad der virker
Slankekur: Se Køb i femina-
shoppen.dk

Læs også