https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/december/jorden-prim.jpg
Træning og kost

Hurra! Jorden går ikke under alligevel!

13. december 2012
af Malene Fich weischer
foto: All Over
Der er mange teorier om, hvad der vil ske den 21. december 2012. Dommedag? Vil Jorden gå under? Kommer Messias? Jesus? Rumvæsener? – Ja, hvad vil der ske? Astrologen har spurgt stjernerne…

For tiden tales der rigtig meget om Mayaernes kalender, som slipper op den 21. december 2012, og tolker kalenderens ophør til, at jorden vil gå under. Hvor denne fortolkning kommer fra, ved imidlertid ingen. Den kommer i hvert fald ikke fra Mayaerne selv.
Der er heller ingen som helst astrologiske aspekter, som fortæller om dommedag, eller at vi ikke skal være her den 22. december. Det slår Oestrogen.dks faste astrolog, Lejla Lindholm Christensen fast - og hun plejer at få ret!

Nedbrydning og opbygning
"Jorden går ikke under, men der er masser af aspekter, som fortæller om store og radikale forandringer rundt omkring på Jorden. Da planeten Pluto i 2008 kom ind i Stenbukkens tegn, da så vi det første tegn på alvor, nedbrydning og opbygning. Pluto står for masserne, dvs. det vi fælles er involveret i, bl.a. banker, forsikringer, men også i massernes manipulation, som er Plutos mørke side. Det første man oplevede var bankernes fald, og som stadig ikke er færdigt. Dernæst forsikringsselskaber, osv.", forklarer Lejla til Oestrogen.dk og fortsætter:
"Stenbukkens tegn fortæller om alvor og ansvar. At man ikke bare kan gøre hvad som helst, og at alt hvad som sendes ud, vil komme tilbage. Pluto symboliserer, at noget skal brydes helt ned for at noget nyt og bedre kan komme frem. Derfor vil det, som mennesket ikke selv er i stand til at bryde ned, blive brudt ned udefra."

Det hele er ude af kontrol
Netop på grund af stjernernes stilling er det ikke så underligt, at så mange mennesker er bekymrede for tiden. For det hele er ude af kontrol.
"Uanset hvem vi er, og hvor vi bor på Jorden, så kan vi godt med vores egne øjne se, at noget er rivende galt. Jordskælv, tsunamier, hungersnød, sygdomme, arbejdsløshed, og mange andre ulykkelige hændelser, er alt sammen noget som påvirker os. Vi er også mange, som kan se, hvad som skal gøres, eller hvad som kan gøres, men stadig ikke gør noget. Denne energi vil komme mere til udtryk i de kommende år. Via internet, ny teknologi og videnskab vil vi komme til at stå til ansvar for vores viden, bl.a. vil hele karma tanken om, at det, vi sender ud, får vi tilbage blive meget mere tydelig. Vi kommer også til at få en større viden om, hvem og hvad det er som holder os under kontrol. Vi vil også få en større viden om, hvad vi selv kan og formår, at tro rent faktisk kan flytte bjerge", forudser Lejla Lindholm Christensen.

En særlig epoke
Midt i det omsiggribende kaos, vil der vokse en ny ansvarsfølelse frem hos hver enkel af os.
"Aspekter mellem Pluto og Saturn vil heale det enkelte menneske til at ønske at tage mere ansvar, og dette vil være den nye og opbyggende energi. Sådan at dem, som nu har kontrollen over menneskeheden, vil blive frataget denne. I stedet lærer vi at leve i tillid til hinanden og til Jorden, med alle dens gaver, og ikke mindst lærer vi, at lyset vil vinde over mørket. Og at fremfor manipulation vil der komme kærlighed. Vi står ved en særlig epoke i Jordens historie, hvor menneskets bevidsthed vil tage et kvantespring. En tsunami af bevidsthed via ny teknologi og videnskab er foran os."

En ny verden af kærlighed vil komme!
"De kommende år vil derfor forberede os på at hjælpe til i denne nedbrydende proces, for at det nye og bedre kan komme frem. Det gør vi ved bl.a. at give slip på vores angst og kontrol. Lære at have tillid. Tillid til, at alt er præcis som det skal være, hele tiden og altid, og at vi bare er kommet til et punkt i menneskets udvikling, hvor vi kommer til at stå til ansvar for, hvordan vi manipulerer med hinanden og med os selv", forklarer Lejla videre.
"På en måde kan man sige, at det er en kamp mellem angst og håb, himmel og helvede, sort og hvidt, det onde eller det gode. Jo mere lys, du kan få til at skinne dér, hvor du er, jo bedre. Verden har ikke brug for flere pengegriske og manipulerende mennesker, men snarere for healere og verdenstjenere i denne proces. Så tro på det gode - tro på dig selv - og tro på en bedre fremtid, og hvor du selv har en stor lyst til at påtage dig dit ansvar, er beskeden fra de to planeter", slutter Lejla Lindholm Christensen af.

Læs også