https://imgix.femina.dk/media/9331babd096643bab4f94995b26bd98c.jpg
Træning og kost

Her er årets fitnesstrends

29. januar 2011
af Slankedoktor.dk
Foto: Colourbox
Fitnesskæder afslører, hvilke hold du i det kommende år kan have det sjovt og komme i god form på.

Cykling, Bodypump eller Zumba. Landets største fitnesskæder har efterhånden lange lister med motions- eller styrketræningshold, men nye hold kommer hele tiden på.

Slankedoktor ser på motionstrends for dig:

Mere løb
Hos Fitness.dk og SATS satser man i det kommende år på løb.

Hos SATS starter i januar et nyt hold, som hedder Training for Runners, hvor man i grupper træner sig op til løbesæsonens start.

Dans dellerne af
SATS ser også på blandt andet på nye dansekoncepter og koncepter, som henvender sig til de aktive seniorer.

"Vi blev også ramt af dansebølgen i begyndelsen af 2010, og interessen for fitnessdansehold er stadig enorm. Vi har lige nu 184 Zumbahold om ugen i 34 af vores

FAKTA

Træn dig slank

centre, og interessen for netop Zumba har smittet af på vores øvrige dansehold som Bodyjam og Ballroom Fitness, som vi lige har lanceret her i efteråret," siger Line Saletta fra SATS.

Danseholdene har også været populære hos Fitness World, og her fortsætter man derfor med nye hold som LatinMix og RetroMix.

Slanketilbud: Slankedoktor

Parkour
Vil man for alvor prøve noget nyt, lokker SATS med et hold, hvor man kan lære gadesporten parkour, hvor udøvere laver vilde hop over mure og mellem hustage. Hos SATS vil man undervise i en light-udgave af parkour.

"Det er en stor trend. Vi kommer til at bruge, de redskaber vi har, sætter en bane op og springer for eksempel rundt mellem bænkene. Parkour kommer til foråret i april og maj," siger Christina Høyer, som er kommunikationschef hos SATS.
Kettlebells

Fra februar kommer der i Fitness World også et hold, hvor du kan styrketræne med de såkaldte kettlebells, som bruges i crosstraining.

GØR dit januar-kup nu!

Læs også