https://imgix.femina.dk/media/757faf5404544f8e8c5683ce26b2ec99.jpg
Træning og kost

Hanne tabte 30 kilo

25. maj 2011
af Redaktionen
Mit mål var at se flot ud til brylluppet

Hvorfor var du overvægtig?
"Jeg har altid været overvægtig og var slem til at trøstespise, fordi jeg havde ondt af mig selv. Pizza, pommes frites og cola røg ned i alt for store mængder og alt for tit."

Hvad motiverede dig til at tabe dig?
"I oktober 2006 stod vægten på 99 kg, og jeg ville bare ikke op på 100, så jeg var nødt til at tage mig sammen. Desuden skulle min søster giftes om sommeren, og jeg ville selv sy min kjole, så mit mål var at tabe 30 kg og se flot ud til brylluppet.

Og præcis den morgen i august, hvor brylluppet skulle stå, havde jeg tabt 30 kg. på det sidste har jeg holdt en pause, men jeg skal i gang igen og smide de sidste kilo."

Hvordan har du tabt dig?
"Jeg har dyrket en masse motion! Jeg løb rundt om Bagsværd Sø (ca. 10 km) fem gange om ugen og spillede badminton to gange. Og det påvirkede også mine spisevaner, så jeg ikke havde lige så meget lyst til slik og junkfood."

Hvad spiste du under dit vægttab?
"Morgen: Havrefras
Frokost: Rugbrød med pålæg
Aftensmad: Jeg spiste almindelig aftensmad, hvis jeg nåede det inden træning.

Facts

Navn: Hanne
Alder: 24 år
Job: Pædagogstuderende
Privat: Single
By: Bagsværd

Læs også: Nina er prostitueret og studerende

Desuden havde jeg lovet mig selv, at mit slankeprojekt ikke skulle ødelægge mit sociale liv, så jeg gik stadig i byen - og så belønnede jeg mig selv med cola light."Hvad har været det sværeste?
"At holde sig selv fast i at dyrke motion hver dag. Jeg vidste, at hvis jeg holdt en pjækkedag, kom jeg ud af rytmen. Så det gjaldt om at komme af sted, så snart jeg kom hjem fra arbejde."

Hvad har det givet dig at tabe sig?
"En masse selvtillid og opmærksomhed, som jeg slet ikke er vant til. Jeg har nemmere ved at være social og sige, hvad jeg føler og mener uden at undskylde for mig selv."

Dit bedste madtip?
"Spis det samme, men i mindre mængder."

Læs også: "Træning blev min redning"

Dit bedste motionstip?

"Bliv ved, selvom det er hårdt i starten. Det bliver hurtigt bedre."

Bliv slank med Q
Kæmper du en evig kamp mod de ekstra kilo? Du er langt fra den eneste, og nu kan du med SlankeDoktor få støtte og opbakning fra et af Danmarks største slanke-communities. Q Slank er et samarbejde mellem Q og SlankeDoktor, og bliver du medlem her får du både personlig diætist og kostplan, Danmarks bedste kalorieberegner og adgang til over 5000 opskrifter online. Vil du møde nye bekendtskaber samtidig med du smider de overflødige kilo? Så bliv medlem af Q Slank nu ved at klikke her

Læs også