https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/februar/tandtraadprim.jpg
Træning og kost

Farvel, tandtråd! Goddag AirFloss!

18. februar 2013
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Det er slut med at stå med én meter tandtråd for at holde tænderne og tandkødet på toppen. Det sidste ny i dén afdeling er nemlig Airflossen, en slags elektronisk højtryksspuler til perfekt mundhygiejne.

De fleste burde gøre det, men langt fra alle orker at rense tænderne med tandtråd dagligt. Det tager tid, og er faktisk lidt besværligt, og kun fem ud af ti danskere rengør dagligt mellem tænderne. Dét kan AirFloss måske rette lidt op på. Nemt, endda!

Ren, renere, AirFloss!
For med intet mindre end 6o km i timen fjerner en AirFloss mere end 99 procent mere plak og bakterier end en almindelig tandbørste - og dét med et tryk på knappen, lidt luft og lidt vand. Den oplades som en elektronisk tandbørste, ligner også lidt sådan én og er supernem og anvendelig at bruge. Når man lige har vænnet sig til første, kraftige pust, er den decideret behagelig at benytte, og man har virkelig fornemmelsen af, at tænderne bliver spulet totalt rene.

Vind vidunderet!
Og vil du have fingrene i en Phillips AirFloss,e r det afsted til nærmeste forhandler med en tusindkroneseddel i lomme. Dét koster vidunderet nemlig. Du kan selvfølgelig også bare spare pengene og vinde AirFloss'en her …

Deltag i konkurrencen her!

Læs også