https://imgix.femina.dk/media/633f8d36b3304416820c6ffa65ebed16.jpg
Træning og kost

Få selvindsigt og selverkendelse med håndlæsning

11. juli 2011
af Sofie Rosendahl
Foto:
3 korte spørgsmål til Krumme Håndlæser

Mange forbinder håndlæsning med sigøjnerovertro og skræmmende forudsigelser, men ifølge Kirstine "Krumme," som i mange år har været fuldtidsbeskæftiget som håndlæser, er håndlæsning et redskab til at få en dybere selvforståelse. Vi har talt med Krumme (billedet) om hendes erfaring med den urgamle teknik.

Hvordan startede din interesse for håndlæsning?
- Jeg mødte tilfældigvis en håndlæser, og hun kunne læse min personlighed fuldstændigt, det var næsten uhyggeligt! Men så kunne jeg bare mærke at, dét skulle jeg også lære! Kort tid efter startede jeg på Nordisk Håndlæserskole.

Spår du om fremtiden, når du læser folks hænder?
- Nej, og helt personligt tror jeg ikke på, at man kan spå om fremtiden i hænderne. Jeg kan sige noget om personen, om deres liv og psyke. Hjernens nerveimpulser kommer til udtryk i håndens linjer, og når jeg læser hænder minder det mere om psykologi og selvudvikling end om spådom og heksekunstner.

Hvad får man ud af din håndlæsning?
- Jeg fortæller klienten hvordan de har det og hvad de kan gøre ved det de har det skidt med. Og så understreger jeg klientens styrker, evner og ressourcer, så hun kan indse sit fulde potentiale. Men jeg kan godt være en skrap, ærlig kælling, for jeg siger sandheden! Vi har alle nogle følelser og handlemønstre, som gør at vi spænder ben for os selv, og de ting skal jeg jo gerne få klienten til at indse også, for at hun kan få endnu mere lykke ud af sit liv.

Se Krummes online håndlæsningsservice her

Om håndlæsning:
• Håndlæsning kaldes også for Kiromanti.
• Håndlæsere mener, at hjernens nerveimpulser afspejles i håndfladens linjer, og at hånden derfor afspejler din personlighed.
• Det vides ikke med nøjagtighed hvor håndlæsning opstod, men ældgamle hinduskrifter fra 200 f.v.t. indeholder beskrivelser af, hvordan man studerer markeringerne i hænderne.
• Håndlæseren kan fortælle dig om din psyke, adfærd og afdække dine svage og stærke sider. Og så kan man fortælle om kærlighed, parforhold, arbejde og vigtige begivenheder.
• Man siger at følelserne afspejles i venstre hånd og handlingerne i den højre.

Vidste du? - at man kan blive spået over telefonen!
En blindtegning er en tegning af din hånds omrids, som du tegner, mens du kigger på hånden og IKKE på papiret. Fordi underbevidstheden blander sig i den måde du tegner på, vil den færdige tegning kunne fortælle noget om hvor du er i livet lige nu. Ud fra tegningen kan man tolke hvad der optager dig, heriblandt de ting som du ikke selv er bevidst om, samt hvad der er hindringen for at dine mål og drømme, og hvilke stærke sider du kan bruge for at opnå, det du ønsker.

Oplev selv Krumme håndlæser:
Du kan måske fange Krumme på tv, hun har for eksempel deltaget i Til Middag hos…, Singleliv, Amalies Verden, Bonde søger brud, Mennesket Bag, Voice tv og Ramasjang.
Prøv en blindtegning med Krumme for kun 149 kroner!

Se også:
Web-tv: Krumme spår Joan Ørting
Scoretips med Feng Shui - dét signalere tøjes farve

Læs også