https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/maj/drinkqprim.jpg
Træning og kost

The Eurovision Song Contest Cocktail: Rødgrød med fløde!

10. maj 2014
af Lonnie Kjer
Foto: PR
Danmark er I grandprix-stemning, og mens Eurovision Island bobler af hektisk aktivitet og musik, kan du jo læne dig tilbage og nyde årets Eurovision-sjus med alt det gode fra Danmark. Sig navnet? Rødgrød med fløde.

Hvem vinder i aften? Bliver det virkelig Sverige, der løber med trofæet, eller hiver Basin sejren hjem? Der er i hvert fald grand prix for alle pengene i Dannevang for tiden. Eurovisions-stemningen er helt i top, og hovedstaden emmer af grandprix, glimmer, glamour - og masser af fest.

Og til en god fest hører … en god cocktail. Dén er der selvfølgelig også styr på.
Og det er det bedste af Danmark, der er samlet i 'Rødgrød med fløde'. Jordbærpuré, citronsaft, is … honning, fløde, Brøndums Snaps og Cherry heering.

Royal dannebrogs-drink


Yes, det er gammeldags kirsebærlikør, du hælder i glasset. Men ikke en hvilken som helst, for det er selvfølgelig fra den Kgl. Hofleverandør Peter.F.Heering, den søde ingrediens kommer og runder 'Rødgrød med fløde' af.

Så selv om landet grandprix-glade turister ikke kan udtale navnet på vores flere hundrede år gamle dessertklassiker, kan de altså nu få tungen på gled efter en cocktail eller to. De - og du - skal selvfølgelig nyde dem med is, og den siges at være allerbedst lige præcis i aften.

Rigtig god grandprix-aften!

Find opskriften her

Læs også