https://imgix.femina.dk/media/89e928fa5cb946e8a3a3e2a8572b7819.jpg
Træning og kost

En ny og frisk start

10. januar 2011
af Maria Christensen
Fra nu af er det kun grøntsager, frisk kylling og groft knækbrød, der skal puttes i kurven hos FEMINAs nye slankeblogger Maria. Følg hende her, hvor hun for første gang blogger om sit slankeprojekt

Så er det nye år kommet i gang, og det er mit slankeprojekt endelig også. Jeg blev mor for 7 år siden, og det er graviditetskiloene, plus års forbrug af for meget kage, kombineret med rigelige mængder fredagsslik, jeg gerne vil tabe nu.

Da jeg meldte mig som slankeblogger på femina.dk, lød det faktisk simpelt nok. 5-10 kilo på 8 uger - hvor svært kunne det være? Jeg tænkte, jeg tager bare 12, nu jeg er i gang! Der er bare lige dét ved det, at det faktisk ikke er så nemt alligevel. Efter tre dage uden sukker er min krop nemlig begyndt at bukke under for abstinenslignende tilstande, og jeg er konstant træt.

Super nem madplan
Men jeg har allerede nu haft god brug af mit medlemskab på slankedoktor.dk. Forleden skrev jeg en desperat besked til min diætist om, at jeg var dybt afhængig af chokolade, aldrig spiste fisk, og at mange grøntsager aldrig havde sat fod i mit køleskab.

Tilbage fik jeg en super nem madplan med kostvejledninger til morgen, middag, aften plus mellemmåltider. Det var simpelthen så rart med en guideline, for helt ærligt har det faktisk aldrig helt været nemt med slankekure for mig. Så jeg er sikker på, jeg får god brug for støtte undervejs i forløbet.

Første indkøbstur
I går købte jeg så ind for første gang til projekt slank, erhvervede mig tonsvis af diverse grøntsager, kylling, groft knækbrød og blandt andet også en lækker 6 % slankeost. Eller den så i hvert fald lækker ud, da den lå i køledisken i supermarkedet.
Da jeg så skulle hygge mig om aftenen med min kop te (uden sukker naturligvis), og min delikate ostemad, var oplevelsen bare desværre ikke helt som forventet. Min slankeost på 6 % smagte af 0 % ost, 10 % salt, 30 % ingenting og 60 % skosål. Så der sluttede mit bekendtskab med slankeost. Så hellere spise en lækker ostemad en gang imellem.

Dog fandt jeg ud af i dag, at hindbær rørt op med yoghurt naturel kan gøre det ganske glimrende ud for dessert, når lysten til det søde melder sig. Så jeg håber, jeg finder ud af det hen af vejen - jeg glæder mig i hvert fald til at se, om ikke de nye kostvaner kan hjælpe mig på vej.

Maria

https://imgix.femina.dk/legacy/media/11bb86d5adc54012b2f89080e7ef667c.jpg
Om Maria


Om projektet
FEMINAs slankeblogger Maria Christensen har kastet sig ud i at tabe 5 kilo. Som hjælp har hun fået et medlemskab af Slankedoktor.dk, hvor hun bl.a. får vejledning fra professionelle diætister samt gode råd om alt fra bmi-tal og kilojoule til den optimale kost og motion.

>>FEMINA anbefaler Slankedoktor.dk - klik her<<

Relevante links

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c163d5668ca14e3dbd0e356adda09452.jpg

Læs også