Træning og kost

Dronningen abdicerer og store hemmeligheder vil afsløres for hele verden

af Anne-Marie Østersø, Lejla Lindholm Christensen og Sofie Rosendahl 10. januar 2012
Tarottyderen versus astrologen: Sådan bliver 2012

Forudsigelser om år 2012 handler om alt lige dommedag til en verdensomvæltning - så vi har spurgt clairvoyant og tarottyder Anne-Marie Østersø samt astrolog Lejla Lindholm Christensen om at spå om år 2012. Fascinerende nok er de meget enige selvom spådommene er lavet fuldstændigt uafhængigt af hinanden.

Kongehuset i 2012Tarottyderen Anne-Marie:- For dronning Magrethe er dette et år, hvor det handler om at flytte sig, så det kunne være et tegn på at hun flytter og afgiver tronen til Kronprinsen. Samtidig er Kronprinsen inde i et år, hvor han vil opleve starten på noget nyt og frugtbart, hvilket jo godt kan være et tegn på at han overtager tronen.

Astrologen Lejla:- Det ser ud som om dronningen har nogle overraskelser oppe i ærmet, for der er lagt op til væsentlige ændringer til sommer. Måske kalder Frankrig på hende og prinsgemalen, og de kan trække sig mere tilbage hertil. Samtidig er der store forandringer i skue for Kronprinsens og Kronprinsessens liv til sommer, så det kunne udemærket tænkes at være tid til at Frederik kommer til at tage over.

Vejret i 2012Tarottyderen Anne-Marie:- Vejret vil opføre sig vildt igen i år og særlig januar og juli måned ser ekstrem ud. For Danmarks vedkommende skal vi nok forvente vådt vejr til sommer, særligt i juli.

Astrologen Lejla:- De store katastrofer, som vi har oplevet igennem de senere år, vil tage til i styrke. Der vil være flere jordskælv, bl.a. i Japan, Tyrkiet, Indonesien. USA vil mærke til store vandproblemer, især på den østlige kyst, hvor bl.a. New York, Los Angeles og San Fransisco står til store problemer. I Danmark vil vi også opleve flere vandproblemer, og der skal tænkes i nye baner omkring, hvordan vi bruger og slipper af med vores vand.

Afsløringer i 2012Tarottyderen Anne-Marie:- Vores samfund bliver mere oplyst, forstået på den måde, at det som er fejet væk under gulvtæppet vil se dagens lys, og store hemmeligheder kan blive afsløret.

Astrologen Lejla:- Det tyder på at vi er blevet dårligt eller direkte misinformeret af magthaverne i mange generationer, men internettet vil være med tilat bringe nogle hemmeligheder frem i dagens lys omkring alt lige fra økonomi til militær og regeringer. Generelt er der overraskelser i luften, og jeg fornemmer, at der også vil blive afsløret en del som vedrører paven.

Økonomien i 2012Tarottyderen Anne-Marie:- Vi vil igen se banker og forsikringsselskaber, som vil krakke i løbet af året, så vi vil stadig være økonomisk udfordret. Men som man siger; det skal være skidt før det kan blive godt!

Astrologen Lejla:- Flere banker vil krakke og derefter vil forsikringsselskaberne følge trop, så den økonomiske krise er ikke ovre. Men der er en tendens til, at dem som snyder og bedrager og vedligeholder det ødelagte økonomiske system, vil begynde at blive brudt ned. Det er særligt planeten Pluto, som er en indflydelse i forhold til økonomi, magt og manipulation, og den planet hersker for tiden.

Spirituelle 2012Tarottyderen Anne-Marie:- Det bedste ved 2012 er, at vi ændrer vores bevidsthed, vi bliver mere troende og vi vil som i alle andre krisetider stå mere sammen og bekymre os mere om hinanden. Så selv om vi måske bliver et fattigere samfund rent økonomisk, så vil vi blive et mere rigt samfund i forhold til den omsorg og den kærlighed vi giver til hinanden. Ifølge tarotkortene er vi inde i et såkaldt engleår, hvilket betyder at vi vil løfte vores bevidsthed op på et højere niveau. Det vil hjælpe os til at finde løsninger på alle de problemstillinger, som verden står over for.

Astrologen Lejla:- Menneskets ønske om at finde en mening med livet er stærkere end nogensinde, og svaret skal findes i et spirituelt og medmenneskeligt lys, frem for i et økonomisk og materialistisk et. For mange vil ønsket om at finde mening drive os i retning af religioner eller spiritualitet, og vi vil blive bedre til at indse at vi alle indeholder de samme potentialer og træk. Når vi erkendder det, kommer vi tættere på hinanden som mennesker, og det betyder at vi vil nå langt i vores personlige udvikling. Derudover vil vi få en større bevidsthed og forståelse for Moder Jord, så vegetarismen vil vokse mens økologi og organiske dyrkningsmetoder vil ekspandere.