https://imgix.femina.dk/media/4a737b061c6045bdbb40c6c23b9c0feb.jpg
Træning og kost

Det sunde hjørne: Lina Rafn

25. marts 2011
af Jannie Sundgaard Kristensen
Foto: Nicolas Yobias Følsgaard
Den 34-årige sangerinde fra bandet Infernal blev mor sidste år. Det har ændret en del i træningsvanerne, men der bliver dog plads til lidt gulvøvelser, når datteren sidder på gulvet og leger

JEG TRIVES
… når jeg har overblik nok til at passe på mig selv, får søvn nok, spiser rigtigt og kun har den mængde opgaver i mit liv, som jeg kan rumme. Når jeg kan overskue tingene, nyder jeg mit arbejde i alle dets aspekter, og så er jeg generelt tilfreds i livet.

JEG SPISER
… absolut ikke så sundt, som jeg gerne vil. Alligevel klarer jeg det nu meget godt. Jeg spiser hovedsagelig friske råvarer og overvejende økologisk og laver meget selv, så jeg undgår E'er i maden. Men er jeg meget ude, går der restaurant og takeaway i den, og selv om jeg gerne vælger sundt, er det ikke altid muligt at vælge så sundt, friskt og økologisk, som jeg foretrækker.

JEG TRÆNER
… ikke endnu. Det blev valgt fra, da min datter kom til verden, for at gøre plads til de to vigtigste ting i mit liv: arbejdet og min datter. Jeg laver gerne lidt øvelser på gulvet ved siden af hende, hvis hun sidder og leger. Jeg får rørt mig lidt, når vi har danseprøver op til shows, og at spille en koncert på 75-90 minutter er heller ikke en præstation, man skal undervurdere, men jeg glæder mig til igen at skabe tid til danseklasser og en løbetur.

JEG ELSKER
… følelsen af lethed og god samvittighed, når jeg spiser det, jeg har behov for, i stedet for det, jeg har lyst til. Jeg er en kæmpe sukkergris, og jo mere sulten jeg bliver, jo mere tiltrækkes jeg af "hurtig" energi. Jeg er vældig stolt af mig selv, når jeg formår at stå imod og spiser en avocadomad med tomat og chili på toppen i stedet for en træstamme.

JEG FØLER MIG SUND
… når jeg cykler, danser eller bager mit eget brød - hvilket jeg faktisk altid gør. Jeg føler mig også sund, når jeg holder min sengetid og passer på min stemme. Jeg taler i et dybt toneleje, og det slider på stemmen. Somme tider handler det også at blive væk fra en fest eller lade ære med at tage på restaurant eller café eller i byen. Jeg må sande, at jeg skal kunne
deltage helt og fuldt eller blive væk.

Relevante links

Comwell Spalosophy og The Body Shop

Brug for inspiration til
lækre produkter til krop
og hår? Se her

8 tips til sundere hud, hår og negle

Få 8 tips til sundere
hud, hår og negle

Epsom-salt

Køb Epsom-salt til
dit karbad i
feminashoppen.dk

Læs også