https://imgix.femina.dk/media/a3cf67be3034496bb6e050c2ecb6a7aa.jpg
Træning og kost

Det sunde hjørne: Ibi Støving

22. april 2010
af SHC
Foto: Tv 3/Flemming Leitorp
FEMINA har spurgt tv-vært Ibi Støving, hvad der holder hende sund

Ibi Støving er vært på Go'Morgen Danmark, uddannet balletdanser og skuespiller, og er rejseskribent og kogebogsforfatter samt tidligere TV-vært på TV3's reality-serie "Paradise Hotel". Vi har spurgt, hvad der holder hende sund.

Jeg kobler af
Med yoga, musik og gode bøger. I øjeblikket er det krimifeberen, der raser hjemme hos mig, og på mit natbord ligger Mari Jungstedts "Den inderste kreds".
Når jeg skal give helt slip, booker jeg mig ind hos Malou i Amazing Space og får masseret såvel min trætte krop som sjæl og hjerte - jeg går derfra med følelsen af at have fået alt negativt renset væk!

Jeg træner
I øjeblikket ret meget, fordi jeg "kom til" at melde mig til Berlin-Marathon, da jeg var i Berlin i efteråret. Det bliver en kæmpe udfordring, men jeg glæder mig helt vildt til at gennemføre det. Det tiltalende ved maraton er i mine øjne, at jeg her for alvor er nødt til at kæmpe mod
mig selv - en disciplin, jeg elsker.
I den mindre ekstreme ende fylder svømning og yoga også på min træningsliste.

Jeg spiser
Meget, fordi jeg træner meget og forbrænder ret kraftigt. Så jeg spiser både af lyst, og fordi depoterne hele tiden skal fyldes op.
Jeg er blevet en værre sukkergris efter at have sat min søn i verden, men selv om det kan være rigtig hårdt, sørger jeg for at styre uden om hvidt brød, slik, kager og andre former for dessert.

Jeg tror på
At man kan, hvad man vil - og at man kan få sine vildeste drømme til at gå i opfyldelse gennem forberedelse, positiv tænkning og udelukkelse af al frygt.
Jeg tror på, at man skal gøre, hvad der passer én - så længe det ikke sårer andre - og så tror jeg på det gode i alle mennesker.

Jeg kan ikke undvære
Min søn Anakin i mit liv. Han er den stjerne i mit univers, der skinner klarest og mest ægte. Frugt - især ananas, blåbær og grape - smoothies og supper er også nogle af mine addictions, så der er virkelig gang i blenderen hjemme hos os!

Læs også: Ibi Støving på blodtypediæt

Mit bedste sundhedstip
Åh, jeg har mange, som jeg selv lever efter. De seneste ni år har jeg spist efter min blodtype - og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Selv om det sygeste, jeg bliver, er en lille smule forkølet i ny og næ. Og ikke mindst er latter en vigtig kilde til sundhed i min verden ... jeg kan virkelig mærke det på min krop, når jeg har haft et grineflip eller en lang, dejlig dag på arbejde med masser af gas. Derudover sørger jeg for at drikke masser af vand, sove nok og dyrke motion - så er du godt på vej mod velvære og livsglæde!

Læs også