https://imgix.femina.dk/media/705b4637368a42e993406f68e6d54861.jpg
Træning og kost

De nye hverdags-udfordringer

26. januar 2011
af Maria Christensen
Jeg har endnu en gang lagt mig syg, og jeg må indrømme, at det altså ikke lige er sagen at være på slankekur, når energien er pist væk

Så har jeg sørme lige været syg igen. Og jeg kan fortælle, at det altså ikke lige er sagen at være på slankekur, når man i forvejen ingen energi har.

Men igen må jeg jo erkende, at det jo er én af de hverdagsudfordringer, jeg kommer til at støde ind i, på vejen mod et slankere liv.

Jeg syntes dog generelt min rygrad, der før havde styrke som en regnorms, er blevet lidt stærkere.
Det bliver lettere og lettere at gå udenom kagehylderne i supermarkedet, og kalorier får også en større værdi for mig, efter jeg fandt ud af hvor uendeligt lang tid, det tager at slide en flødebolle af på kondicyklen.

Mit medlemskab af Slankedoktor.dk er jeg også stadig meget glad for. Jeg bruger det bl.a. meget til at finde nye spændende opskrifter, når jeg mangler inspiration til aftensmaden.

Jeg holder heldigvis stadig mit vægttab på de 3 kilo, men jeg er begyndt at motionere mere, så mon ikke der snart rasler lidt flere kilo af? Motivationen er der i hvert fald stadigvæk.

Maria

https://imgix.femina.dk/legacy/media/11bb86d5adc54012b2f89080e7ef667c.jpg
Om Maria
Pædagogstuderende, 29 år, 179 cm og 85 kilo. Mor til en datter på 7 år.


Om projektet
FEMINAs slankeblogger Maria Christensen har kastet sig ud i at tabe 5 kilo. Som hjælp har hun fået et medlemskab af Slankedoktor.dk, hvor hun bl.a. får vejledning fra professionelle diætister samt gode råd om alt fra bmi-tal og kilojoule til den optimale kost og motion.

>>FEMINA anbefaler Slankedoktor.dk - klik her<<

Læs Marias tidligere blogindlæg her

Relevante links

https://imgix.femina.dk/legacy/media/websites/femina-dot-dk/website/skoen-og-sund/slank/kaalsuppeopskrift/renee-toft-simon-kopi-3.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c163d5668ca14e3dbd0e356adda09452.jpg
Renees kål-
suppekur
hvad der virker
Slankekur: Se Køb i femina-
shoppen.dk

Læs også