Træning og kost

Bliv ugens FEMINA løber

af Charlotte Hallbæck 8. februar 2011
FEMINA søger friske kvinder, der er vilde med at løbe, og som har lyst til at dele ud af deres erfaringer, tips og tricks omkring løbetræning. Skriv til os - så deltager du i konkurrencen om at vinde en GRATIS billet, løbe-t-shirt og goodiebag til FEMINA Kvindeløb 2011.

Vi vil gerne høre fra DIG, hvis du er vild med at løbe, og gerne vil dele dine tips, løberuter og andet med femina.dks læsere.

Vi søger nemlig løbere over hele landet til at blive ugens FEMINA-løber. I ugerne op til FEMINA Kvindeløb 2011 vil vi på femina.dk sætte fokus på en kvinde et sted i Danmark, som elsker at løbe, og som har masser af tips og tricks til fede ruter, gode løbesko og alle de andre ting, der gør træningen lidt sjovere. Bliver du udvalgt, vil du derfor skulle svare på en række spørgsmål, som vi vil lægge på femina.dk sammen med et billede af dig.

Bliver du udvalgt, får du som tak en gratis billet til FEMINA Kvindeløb 2011 i den by, der er tættest på dig, samt den officielle løbe-t-shirt og en lækker goodiebag.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at sende os et par linjer om dig selv, hvor du fortæller følgende:

- Hvor lang tid, du har løbet- Hvorfor du løber- Om du har deltaget i FEMINA Kvindeløb førSamt et vellignende foto af dig selv.

Du skal skrive til os på:[email protected]Sidste frist for at skrive til os er den 4. marts 2011.Vi glæder os til at høre fra dig!

Relevante links: