https://imgix.femina.dk/media/104be94f29724039ba37c505f90fb875.jpg
Træning og kost

Astrologen tyder Harry Potter-stjernernes fremtid

14. juli 2011
af Astrolog Lejla Lindholm Christensen og Sofie Rosendahl
Foto: SF-Film
Hvad byder fremtiden på for Emma, Rupert og Daniel?

Nu hvor den sidste Harry Potter film ruller over biograflærredet, er det helt store spørgsmål: hvad vil der blive af de tre unge filmstjerner, som vi har fulgt i over 10 år? Vi har spurgt astrolog Lejla Lindholm Christensen, som har lagt horoskoper for virkelighedens Harry, Ron og Hermione.

Daniel vil få mange børn
Daniel Radcliffe, født den 23. juli 1989 i London - Løve
Med hele fire planeter i Løvens tegn, så er der allerede fra fødslen af noget royalt over ham. Han er født til status og glamour. Der er mange aspekter i hans horoskop, som peger på at han er den fødte stjerne, og at han vil forblive det i mange år fremover. Udover hans karriereliv som lover godt, så er han også en type mand, som ønsker sig både kone og mange børn, for han er en stor familieelsker.

Daniel er også den gavmilde type, og som virkelig ved, at jo mere man giver ud, jo mere får man igen. Han har et særlig stort hjerte overfor børn. Efter den sidste Potter film er der lidt uro i luften, og det ser ud til at Daniel vil bruge det næste halve års tid til at fundere lidt over sin nye fremtid. Tilbud og muligheder vil der ikke mangle, og eftersom han er blevet stinkende rig, så haster det heller ikke.

Emma begynder at studere
Emma Watson, født den 15. april i Paris - Vædder
Emma er født en dag, hvor Solen stod i Vædder og Månen i Skytte. Det fortæller om en ung dame, som altid vil have en ekstra portion krudt og energi i sig. Hun elsker nye udfordringer, men hun kan have svært ved selv at sætte dem i gang. Derfor er det faktisk lidt heldigt for hende, at Potter filmene stopper nu, og hun kan komme videre i sit liv.

Få DIT horoskop læst af Lejla:
Få svar på et spørgsmål om dit liv
- 199 kr.

Lejla spår om din uddannelse
- 100 kr.

Personligt horoskop som lydfil
- 499 kr

Horoskopet viser, at hun for en tid vil fravælge film og begynde at studere. Hun har lyst til ny lærdom og andre horisonter, og endda til at flytte langt væk hjemmefra. Det er nu, at hun skal ud i verden og finde sig selv, og det kan se ud til at det bliver en anden verden, end at være skuespillerinde - i hvert falde i den nærmeste fremtid.

Rupert vender tilbage på det store lærred lige straks
Rupert Grint, født 24.august 1988 i Hertfordshire - Jomfru
Rupert er født med solen i Jomfru-tegnet, og det viser en arbejdsom, perfektionistisk, og ansvarsfuld ung mand. Med Månen stående i det ambitiøse stenbukke-tegn, er karrieren lagt foran hans fødder. Solens placering i forhold til lykke-planeten Jupiter vil give ham mange spændende oplever i fremtiden. Der er allerede lagt planer for hans færden efter den sidste Potter-film, og vi har på ingen måde set det sidste til den gode Rupert. Han vil få yderligere succes ved mange af fremtidens film, og jeg tror, at det allerede sker indenfor det næste år!

Rupert er en ægte "kriger," på godt og ondt. Hvis man skulle nævne hans minus, så er han typen, som kan arbejde alt for meget, og på den måde er et ægte og intimt forhold lidt svært for ham at finde tid og ro til. Han er nemlig en fyr, hvor karriere og ambitioner altid vil komme i første række.

Lejla Lindholm, Roskilde d. 13 juli 2011.

Læs også:
Filmanmeldelse: Harry Potter og Dødsregalierne - del 2
Test dig selv - er din hjerne maskulin eller feminin?
"Du bor i dødens hus!"
Web-tv: det tænker danskerne om nutidens synske

Læs også