https://imgix.femina.dk/media/b24a29661ee44e5fa759d39b4c8a77cd.jpg
Træning og kost

9 tips til en sund hverdag

12. august 2010
af Redaktionen, SlankeDoktor.dk
Foto: Shutterstock
Der er mange ting, du kan gøre for at skrue op for den daglige forbrænding, der hjælper dig med at fastholde en sund hverdag. Vi giver dig 9 nemme tips.

1. Morgen:

Stå på et ben mens du børster tænder, eller lav benbøjninger til du kan mærke syren i benene. Derved kan du forbrænde op til 75 kalorier mere i løbet af din morgen.

2. På arbejde:

Gå eller cykle på arbejde, og hvis der er for langt, så gå bare noget af vejen. Bruger du 30 min. på dette hver dag, forbrænder du helt op til 150 kalorier mere.

3. På kontoret:

Drop kontorstolen og investér i en stor træningsbold og sid på den i løbet af din arbejdsdag - Du kan forbrænde hele 100 kalorier mere i løbet af en hel dag.

4. Frokost:

Gå en tur efter din frokostpause og drop elevatoren og tag trapperne. Det giver en forbrænding på op til 75 kalorier mere.

5. Kaffepause:

Kickstart din hjerne i kaffepausen, ved at hoppe i 3 min. efterfulgt af lange stræk. Få eventuelt dine kollegaer med på det, så I er fælles om det.

6. Hjem fra arbejde:

Få sved på panden på vej hjem fra arbejde - træd hårdt til i pedalerne eller gå med raske skridt. Det kan give dig et minus på yderligere 150 kalorier

7. Købe ind:

Brug en kurv når du handler og få styrket armene.

8. Aften:

Spænd i musklerne og stå på et ben når du laver mad.

9. Efter aftensmaden:

Gå en tur efter maden, find bakker og snoede vejen så du kan få pulsen lidt op. Lav gerne træningsøvelser på stuegulvet når du kommer hjem, du kan snildt se TV imens.

Læs også