Blomkåls- og kyllingesalat med avocado og mandler
DET SKAL DU BRUGE
2 spsk. kyllingekød
1 spsk. timian
¼ blomkålshoved, finthakket
½ avocado skåret i mindre stykker
3 spsk. mandler, hele
1 bundt dild, grofthakket
DRESSING:
saft af en citron
6 spsk. olivenolie
havsalt
Sådan laver du blomkåls- og kyllingesalat med avocado og mandler
Del kyllingen i passende stykker. Bland dem med blomkål, avocado, dild og mandler. Rør citronsaft, olie og havsalt sammen, og hæld dressingen over salaten.
Opskriften er fra bogen "Få en lykkelig krop på 28 dage” af Louise Bruun. Gyldendal.
Louise Bruun er ernæringsekspert, personlig træner, yogainstruktør og forfatter til bøgerne ”Få en lykkelig krop på 28 dage”, ”Sund og slank med 5:2” m.fl.
Louisebruun.dk