https://imgix.femina.dk/media/f5add5d96fae412e8203b12a83ba5763.jpg
Træning og kost

6 fatale slankebrølere

5. maj 2010
af Redaktionen, SlankeDoktor.dk
Du har måske ofte undret dig over hvorfor du ikke taber dig når du ellers er sikker på at du lever så sundt som overhovedet muligt! Men sandheden er, at de fleste af os begår slankebrølere - vi afslører her de 6 værste

1. Usund madvarer i forklædning
Mange tror, at de også kan erstatte et par af de dagligt anbefalede frugter med juice- men vær opmærksom på, at mange slags juice er proppet med sukker. Det er derfor en god ide, at bruge de ekstra par minutter det tager at tjekke varedeklarationen, inden du køber.

2. Ingen kulhydrater
Hvis bare jeg undgår kulhydraterne, så taber jeg mig! Sådan har vi vist alle tænkt - men det er ikke alle kulhydrater, der er så farlige, som du tror. Din krop og hjerne har brug for kulhydrater for at fungere. Det handler om at spise de rigtige kulhydrater, nemlig dem der er rige på fibre. De giver dig en mæthedsfølelse, som vil gøre, at du spiser mindre og taber dig mere.

3. For store portioner
Når du har fundet din sunde diæt, kan du fristes til at tro, at du så må spise lige så meget af den, som du ønsker. Men selvom du følger en diæt, vil du tage på af at spise for meget.

4. For små portioner
Lige så vel som det er usundt at overspise, skal du naturligvis heller ikke sulte dig selv. Spiser du ikke regelmæssigt i løbet af dagen, vil du forstyrre dit blodsukker og dit insulinniveau- hvilket i sidste ende vil skabe flere fedtdepoter og sænke din forbrænding. I sidste ende vil det få dig til at tage på. Spis derfor små, sunde mellemmåltider hver fjerde time.

5. Ingen træning
Træning sætter din forbrænding i vejret - både under og efter du har svedt i centeret eller på løbeturen. Derfor er motionen en lige så vigtig del af et succesfuldt vægttab som kosten.

6. Blind tiltro
Hopper du blindt med på enhver ny kur, du hører om, eller køber du alle de nyeste slankebøger i håbet om, at det denne gang bliver nøglen til et varigt vægttab? Sandheden er, at mange lynkure virker.. men desværre kun til du igen er tilbage i dine gamle spisevaner, og kiloene kommer snigene på igen. Det er ingen hemmelighed, at vejen til et varigt vægttab ligger i en livsstilsændring, og den kan du få hjælp til af de dygtige diætister og motionsvejledere her på SlankeDoktor.dk.

RELEVANTE LINKS

Løbeskole
https://imgix.femina.dk/legacy/media/03ab65b9b3574e638ab7229648c61e9c.jpg

Læs også