kosttilskud
Træning og kost

4 kosttilskud, der afgifter kroppen

af Christina Bølling 15. oktober 2018
Foto: Panthermedia
Ville det ikke være rart, hvis nogen fortalte dig, hvad der er op og ned i kostjunglen, så du én gang for alle vidste, om det kan betale sig at tage kosttilskud, eller om det bare er noget pjat: Hvor meget kaffe man må drikke ... om slik er så slemt, som man hører?

Cand.scient. i human ernæring Iben Foxby har skrevet et opslagsværk, som er en oversigt over, hvad man ved om kost og sundhed med 100 %´s sikkerhed i dag. Og når det gælder eksempelvis giftige stoffer, som lagres i kroppens væv, så er der 4 kosttilskud, der kan noget, og som hun anbefaler:

4 KOSTTILSKUD, DER AFGIFTER KROPPEN

 

1. Chlorella. Algen har en positiv virkning på lever og immunforsvar. Kan også binde tungmetaller og hormonforstyrrende stoffer og føre dem ud af kroppen med afføringen.   2. C-vitamin: Kan hjælpe kroppen med at udskille giftstoffer og i kraft af sin antiinflammatoriske effekt sikre, at der ikke kommer ”nye” ind.   3. Selen: Kan binde tungmetaller og hjælpe kroppen med at udskille dem.  
  4. Zink: Beskytter mod især cadmium, kobber og jern.   Kilde: ”Rundt om sundhed – Et liv i balance”, Iben Foxby, 299 kr.   LÆS OGSÅ: