https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/frebruar/selvudvikling-p.jpg
Træning og kost

3 apps til din selvudvikling

28. februar 2014
af Redaktionen
foto: Shutterstock
Kunne du også godt bruge et positivt indspark til at starte dagen, måske finde din indre zen knap eller bare give dig et dybere perspektiv på alle kategorier i dit liv, så læs med her.

Nogle gange er det bare sund fornuft at trække stikket of fokusere på sig selv. Ofte er det noget man glemmer, men mest af alt glemmer man hvor godt det er for både krop og sjæl. Disse tre app kan, på hver deres måde, hjælpe dig selv med at huske, at nogle gange er man nød til at tage en pause og finde ro.

App'en hjælper dig til at gøre meditation til en del af din hverdag. Du kan sætte den til at sende dig en besked, når det er blevet tid til at meditere, og du kan vælge mellem en guidet meditation, body scan eller en stille meditation, der bliver afbrudt af en klokke. Kan både bruges af øvede og nybegyndere.

> Download app'en her

App'en giver dig et dagligt input inden for forskellige kategorier og sikrer dig et dybere perspektiv i hverdagen. Vælg blandt andet mellem kategorier som arbejde, børn, dannelse, døden og mange flere. App'en indeholder over 400 citater.

> Download app'en her

Start dagen med et positivt indspark med denne app, der giver dig en positiv bekræftelse. Hold den runde, grønne cirkel nede med fingeren og vent på den daglige dosis positivitet.

> Download app'en her

Læs også