hvad er kighoste
Sundhed

Telefonrådgivning

4. december 2008
af Ulla Nielsen
Opstår der problemer med børn eller i familieliv, kan du søge råd og vejledning hos professionelle.Her bringer vi telefonnumrene til de mest kendte

Opstår der problemer med børn eller i familieliv, kan du søge råd og vejledning hos professionelle.
Her bringer vi telefonnumrene til de mest kendte foreninger, der besvarer spørgsmål:

Forældre og Fødsel 70 23 14 00. Foreningen har emnerådgivere over hele landet, som giver gratis råd om emner fra A (amning) til Z (zoneterapi). Du kan være anonym, og foreningen kan opgive dig en kontaktperson i nærheden af din bopæl, som har specialiseret sig i netop det emne, der berører dig.

Forældretelefonen 35 55 55 57. Denne linje er oprettet af Foreningen Børns Vilkår og kan benyttes af alle voksne, der har spørgsmål, hvad enten det drejer sig om problemer med større børn eller spørgsmål om graviditet, fødsel og nyfødte. Telefonerne er åbne dagligt mellem kl. 12 og 19.

Mødrehjælpen 70 11 12 12. Mødrehjælpen hjælper ikke kun mødre. Alle børnefamilier, vordende mødre og enlige forældre af begge køn kan søge hjælp. Mødrehjælpen har rådgivning i flere store byer i Danmark, hvor man kan få oplysning om, hvor man kan henvende sig med sine problemer.

Læs også