søndag forkæl dig selv
Sundhed

Søndag stod i selvforkælelsens tegn

5. marts 2019
af Katja Ottosson
Foto: Charlotte Kobberøe Fink
I otte år har vi på SØNDAG inviteret vores skønne læsere til en forkælelsesdag fyldt med inspirerende workshops, lækker mad og shopping. Denne weekend drog SØNDAGs redaktion til Comwell Hotel Roskilde til dette års ”Forkæl dig selv”.

En tung forårsregn hænger over Roskilde Fjord, mens vi venter på at slå dørene op til de første gæster på SØNDAGs ”Forkæl dig selv”. Men lige så stille, mens klokken nærmer sig 9.30 denne formiddag, begynder små solstrejf at titte ind ad vinduerne i hotelreceptionen på Comwell Hotel Roskilde, og de første tilmeldte begynder så småt at melde deres ankomst.

Inden for den næste halve time er de knap 300 gæster ankommet og har samlet sig i shopping-loungen, hvor chefredaktør Stinne Bjerre byder velkommen til en dag fyldt med inspiration, spændende workshops, shopping og god mad.

Trofaste besøgende

Det er både nye og gamle kendinge, der besøger SØNDAGs ”Forkæl dig selv” i Roskilde. Nogle af dem, der er vendt tilbage, er datter Maria Adelsbøll og mor Susanne Lund, der endnu engang ser frem til en dag med hygge i hinandens selskab.

- Det er så fantastisk med en hel dag, hvor vi hygger os sammen og bliver vartet op, bare os to. Man falder også nemt i snak med de andre gæster, og så kan man inspirere hinanden, fortæller datter Maria, som deltager i SØNDAGs ”Forkæl dig selv” for tredje gang sammen med sin mor.

I shopping-loungen er der masser af lækre brands at udforske, bl.a. makeupfirmaet Sandstone, der producerer hudvenlig makeup, blomsterleverancefirmaet Bloomon, der leverer smukke blomsterbuketter på abonnement og Ørskov, der bl.a. laver smukt boliginteriør - for blot at nævne nogle få.

En af de store trækplastre i shopping-loungen er desuden fotostationen, hvor fotograf og grafikere laver fine SØNDAGs-forsider af de mange smilende læsere - lige til at tage med hjem som et hyggeligt minde fra dagen.

Nogle af de fotograferede er Ulla Lund og Heidi Harder, der viser deres gamle SØNDAGs-”forside”, som de fik taget på ”Forkæl dig selv” tilbage i 2013, og de skal selvfølgelig også have et minde med hjem fra dette års event.

Masser af inspiration

Programmet for dagen byder på mange forskellige workshops, bl.a. med frisør Dennis Knudsen, der på få minutter guider SØNDAGs læsere til opfriskning af frisuren med enkle remedier. Man kan også opleve fine forårsoutfits fra tøjvirksomheden Pure Copenhagen, hvor modeller fremviser forskellige tøjsammensætninger. Og så kan man blive klogere på produktionen af de kendte Trollbeads-smykker.

Dagen afsluttes med en lækker middag i Comwell Hotel Roskildes hyggelige restauration, hvor folk over et glas vin kan puste ud efter en begivenhedsrig og inspirerende dag. Hyggesnakken akkompagneres henover middagen af en stemningsfuld sangoptræden fra Maria Montell med band, der sender os hjem fyldt op af muntre jazztoner.

Vi glæder os allerede til at byde endnu et hold veloplagte SØNDAGs-læsere velkommen, når vi i næste uge sætter kurs mod Middelfart til endnu en ”Forkæl dig selv”-dag.

Læs også