Shannen Doherty
Sundhed

Shannen Dohertys kræftsygdom har spredt sig igen. Og der der én ting, hun gerne bevise

30. november 2023
Af Maria Hoang
Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix
"Beverly Hills 90210"-stjernen afslører i et hudløst ærligt interview, at brystkræften har spredt sig til knoglerne.

52-årige Shannen Doherty er på forsiden af denne uges People, og det sker i en særdeles trist anledning.

Til det amerikanske ugeblad afslører skuespilleren, der spillede Brenda i "Beverly Hills 90210", at hendes brystkræft har spredt sig til knoglerne.

Men trods den triste nyhed vælger Doherty at anskue glasset som halvt fyldt:

– Jeg er ikke færdig med at leve. Jeg er ikke færdig med at elske. Jeg er ikke færdig med at skabe. Jeg er ikke færdig med forhåbentlig at ændre tingene til det bedre, proklamerer hun over for det amerikanske ugeblad.

Skuespilleren fik sin første kræftdiagnose, som var brystkræft, tilbage i 2015, og hun fik fjernet brysterne og blev behandlet med både kemo- og strålebehandling.

I 2017 var hun færdigbehandlet – men dog ikke kræftfri – og i 2019 vendte kræften retur.

I 2020 afslørede Doherty så, at hun var blevet diagnosticeret med stadie fire-kræft, og i sommer afslørede hun, at kræften havde spredt sig til hjernen.

"Beverly Hills 90210 "-stjernen er stålsat på at bevise, at hendes sygdom ikke er en dødsdom:

– Folk antager bare, at du ikke kan gå, ikke kan spise, ikke kan arbejde. De sætter dig på andre græsgange alt for tidligt. "Du er færdig, du er pensioneret", og det er vi ikke, lyder det fra hende i den åbenhjertige interview.

– Vi er livlige, og vi har et helt andet perspektiv på livet. Vi er folk, der gerne vil arbejde og omfavne livet og blive ved med at bevæge os fremad.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også