Selena Gomez
Sundhed

Selena Gomez bryder sammen i ny dokumentar: "Jeg er heldig at være i live"

13. oktober 2022
af Mariah Leitisstein
Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix
Sangeren Selena Gomez fortæller råt og ærligt om sygdom, depression og sin kamp med berømthed i ny dokumentarfilm fra Apple TV+

Det er ingen hemmelighed, at den amerikanske popsanger Selena Gomez gennem mange år har haft det lidt sværere end så mange andre.

Sygdom, depression og angst har fyldt meget i hverdagen for "Only Murders In the Building"-stjernen, og det har sangeren nu lavet en dokumentarfilm om.

I "Selena Gomez: My Mind & Me" åbner den 30-årige "Lose You To Love Me"-sangerinde nu op om sine seks år i et personligt helvede.

– Hele mit liv, siden jeg var barn, har jeg arbejdet, lyder det fra en tårevædet Selena Gomez.

Selena Gomez
Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

– Og jeg har ikke lyst til at være mega berømt. Men jeg ved, at hvis jeg er her, så bliver jeg nødt til at bruge det til noget godt.

Den forhenværende Disney-stjerne trådte tilbage fra rampelyset i 2014, da hun første gang blev diagnosticeret med sygdommen lupus – en kronisk autoimmun sygdom.

Selena Gomez
Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

Efter sin diagnose brugte hun 14 dage i et rehabiliteringscenter for at komme sig over kemoterapi-behandlinger.

– Jeg blev diagnosticeret med lupus, og jeg har fået kemoterapi. Det er det, mit sammenbrud handlede om. Jeg kunne have fået et slagtilfælde, lød det fra Gomez i et interview med Billboard i 2015.

Selena Gomez
Foto: Apple Tv+ Via Bestimage/Ritzau Scanpix

Endnu en diagnose

I 2018 søgte sangerinden så igen behandling. Denne gang var det, fordi hun var blevet diagnosticeret med den psykiske lidelse bipolaritet.

– Bare vær den, du er, Selena. Ingen bekymrer sig om, hvad du laver. Det handler om, hvem jeg er. At være okay med, hvor jeg er. Jeg er heldig at være i live, siger hun i traileren til den nye dokumentarfilm fra Apple TV+.

– Alt jeg har været igennem, kommer til at være der. Jeg kommer bare til at blive venner med det nu. Jeg er gladere, og jeg har mere kontrol over mine følelser og tanker, end jeg nogensinde har haft.

"Selena Gomez: My Mind & Me" har premiere den 4. november på Apple TV+.

Se traileren til "Selena Gomez: My Mind & Me" her

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version

Læs også