Reality-serier
Annonce
Sundhed

Seks reality-serier, der booster dit humør, når du har løbetrænet

7. maj 2019
af Emilie Dahm Reimar
Det kan være både sjovt, hårdt, livsbekræftende, vildt, trættende og give blod på tanden at træne op til femina kvindeløb. Så giv dig selv lidt fri med god samvittighed - og en reality-serie

Her er seks reality-serier, der kan booste dit humør, når du kommer hjem fra løbeturen og skal hvile benene og hovedet. Du finder dem alle på hayu.com/femina.

Hvilket humør er du i, når du kommer hjem fra din løbetur med sved på panden, våde sokker og trætte ben? Uanset så trænger du sikkert til at smække stængerne op et øjeblik og slå hjernen fra. På reality-streamingtjenesten hayu finder du helt sikkert en serie, der nok skal give energi til at komme videre i programmet, eller som giver lyst til at binge-watche serier resten af dagen, hvilket også altid er mere end okay.

Reality-streamingtjenesten hayu er 100 % reality-tv med mere end 6.000 afsnit og 200 forskellige serier, der kan streames på alle enheder og downloades til smartphone, tablet, computer eller Smart TV, så du kan tage dine yndlingsserier med på farten. Den første måned er gratis for nye brugere, hvorefter abonnementet koster DKK 49 pr. måned uden binding. Få din første måned gratis her: hayu.com/femina.

Når du trænger til at grine: The Real Housewives of Beverly Hills
Dyre tasker, dyre sko, dyre biler, dyre huse og masser af drama i luksusklassen. Trænger du til et godt grin efter løbeturen, så kast dig over en eller flere af de i alt ni sæsoner af Real Housewives of Beverly Hills. Alle ni sæsoner kan ses og downloades på hayu, når du har smidt løbeskoene.

Når du trænger til at græde: The Disappearance of Crystal Rogers
Har løbeturen været lidt hård, og trænger du til at græde det ud, så kan en krimi fra det virkelige liv hjælpe dig på vej til at sætte gang i tårekanalerne. Se fx The Disappearance of Crystal Rogers, som fortæller historien om en mor til fem, der forsvandt sporløst i 2015.

Når du bare skal slappe af resten af dagen: Keeping Up with the Kardashians
Du har helt sikkert fulgt med i Kardashian-Jenner klanens liv på de sociale medier og i de kulørte blade. Men ved du, hvordan det hele startede? På hayu kan du binge watche samtlige 16 sæsoner af Keeping Up with The Kardashians – inkl. den helt nye sæson med nye afsnit hver mandag (samme dag som i USA). Smæk de trætte løbeben op, og nyd mange timers god underholdning med den celebre familie.

Når du føler dig lækker: Revenge Body with Khloé Kardashian
Når de mange skridt i benene begynder at kunne ses og mærkes på den gode måde, er det tid til at kaste sig over Revenge Body with Khloé Kardashian, som over seriens tre sæsoner giver nyt liv og makeovers til folk, der er blevet slået op med, fyret eller på andre måder har lidt nederlag. Det føles godt, når nederlag ændres til sejr.

Når du har lyst til at danse: World of Dance
Er energien ikke brugt helt op, så dans resten ud i selskab med bl.a. Jennifer Lopez, NE-YO og Derek Hough i dansekonkurrencen World of Dance. Det kan godt være, du ikke vinder en million dollars, som deltagerne i programmet, men du føler dig måske som en million efter at have danset med.

Når du føler dig som en million: Million Dollar Listing New York
Er følelsen af millionen der allerede efter et godt løb i benene, så lad dig i stedet inspirere til at bruge en million (eller mange) i Million Dollar Listing New York, hvor hot shot ejendomsmæglere fra en af verdens dyreste byer sælger de rige og berømtes hjem.

Læs også