”Man er ikke afhængig af fysik. Det hele handler om ens mindset”
Annonce
Mental sundhed

”Man er ikke afhængig af fysik. Det hele handler om ens mindset”

21. juni 2024
Annonce for Toyota
Der er noget stærkt inspirerende i at vende en sårbarhed til ens styrke og sætte alt ind på at opnå noget, der ellers umiddelbart synes umuligt. Det dykker vi ned i i andet afsnit af videoserien ”Følg Tegnene”.
Logo

I Feminas nye videoserie ”Følg Tegnene”, der er lavet i samarbejde med Toyota, besøger vi i andet afsnit taekwondokæmperen Lisa Kjær i Århus. Hun er lige nu ved at træne op til OL og har en fascinerende historie at fortælle. Hun er i høj grad et eksempel på, hvordan man kan vende en sårbarhed til styrke. Lisa Kjær mistede nemlig sin venstre underarm til kræft for 12 år siden.

I ”Følg Tegnene” kører Camilla rundt i Danmark for at finde svaret på, hvordan man får et liv i balance – og i dette tilfælde svaret på, hvordan man overvinder modstand af en sådan invaliderende karakter?

Taekwondoudøveren Lisa Kjær har nemlig om nogen formået at rejse sig igen, efter livet for lidt over 10 år siden tog en uventet drejning.

Du kan se andet afsnit i videoserien her.

En del af Team Toyota

Lisa blev paralympisk mester i taekwondo i Tokyo 2021 – hvilket også var første gang, taekwondo var en del af programmet til Paralympiske lege.

Intet er nemlig umuligt for den, der bærer viljen. Det tror de på hos Toyota, og netop derfor er Lisa også en del af Team Toyota; et team, der rummer både OL- og PL-atleter, som alle har personlige erfaringer med – og er levende eksempler på – at det godt kan lade sig gøre at opnå det umulige. Snart vil det vise sig, om de kan gøre netop det i Paris i år, når de kæmper om at tage OL- og PL-guldet med hjem.

”Man er ikke afhængig af fysik. Det hele handler om ens mindset”

Foruden at støtte atleterne i teamet her, er Toyota også officiel mobilitetspartner for Den Internationale Olympiske Komité (IOC) og Den Internationale Paralympiske Komité (IPC).

Partnerskaberne er en vigtig del i Toyotas mission: At udvikle produkter og serviceydelser, som gør det muligt for enhver – om man er 20 eller 90 år gammel, har et handikap eller ej – at kunne bevæge sig fra et sted til et andet. De kalder missionen ’Start Your Impossible’.

At overkomme det umulige er også, hvad Lisa har formået. I dag er hun taknemmelig over, at hun har taget kampen op, og hun understreger selv, at verden ikke går under, fordi du bliver udsat for noget slemt.

På landevejene med Toyota

På sin udviklingsrejse på landevejene kører Camilla i en Toyota bZ4X. Bilen er en eldrevet SUV, men tanken om at køre landet rundt i en elbil skræmmer ikke Camilla – og bør heller ikke skræmme dig.

Selvom elbiler rummer mange nye teknologier med dertilhørende både vindinger og udfordringer, så gør Toyota bZ4X det nemlig trygt at ramme landevejene i en elbil; udviklingsrejse eller ej.

https://imgix.femina.dk/2024-06-21/Ny.jpg

Toyota bZ4X gør det trygt at leve med en elbil

Toyota arbejder for, at du kan køre trygt og sikkert i deres elbil. Med en Toyota bZ4X får du følgende som en del af pakken:

  • Batteritryghed: Efter 10 års brug eller op til 1 millioner km kørsel har batteriet stadig minimum 70 procent af sin oprindelige kapacitet til rådighed, hvis du får udført service efter forskrifterne på et autoriseret Toyota-værksted.
  • Inkluderet serviceaftale: Gælder de første 3 år eller 45.000 km. Din bZ4X vil være i de bedste hænder, når den skal på Toyota-værksted – Toyota har nemlig Danmarks bedste værksteder. I 22 år i træk er Toyotas værksteder nemlig blevet kåret til at være de værksteder, hvor bilejerne er allermest tilfredse.
  • Sikkerhedsudstyr: Toyota bZ4X kommer med alt i sikkerhedsudstyr. Blandt andet hjælper den dig med at blive i din vejbane og holder desuden øje med dig og bringer bilen til standsning, hvis du falder i søvn, besvimer eller bliver dårlig. Den har også aktiv nødbremse og bremser dermed automatisk, hvis du ikke selv når at reagere på en cyklist, fodgænger eller trafikant.
  • Garanteret tilbagekøbspris: Toyota tilbyder at købe din bil tilbage efter 60 måneder til en garanteret tilbagekøbspris, når du finansierer via Toyota Financial Services med 20% i udbetaling.
  • Relax: Du får, alt efter hvad der kommer først, en serviceaktiveret garanti på bilen op til bilens 10. år eller 185.000 kørte km.
  • Toyota Vejhjælp: Vejhjælp følger automatisk med i et år, når du køber en Toyota. Desuden forlænges den automatisk, hver gang bilen bliver serviceret hos Toyota.
  • Personlig betjening: Toyota er det bilmærke, der både har de mest tilfredse værkstedskunder, og det bilmærke, hvor kunderne er mest tilfredse med forhandleren ifølge AutoIndex 2024. Den største tilfredshedsundersøgelse i bilbranchen i Danmark, som konsulentfirmaet Loyalty Group står bag.

Læs mere om Toyota bZ4X lige her.

Læs også