”Lykken handler om at flytte sig derhen, hvor det føles rart”
Annonce
Mental sundhed

”Lykken handler om at flytte sig derhen, hvor det føles rart”

12. juni 2024
Annonce for Toyota
I første afsnit af videoserien ”Følg Tegnene” dykker Camilla Kjems ned i betydningen af at have det godt, hvor man befinder sig – noget, der også har betydning for ens kreativitet.
Logo

I Feminas nye videoserie ”Følg Tegnene” omformer forfatter og vært Camilla Kjems sin bog og podcast ”Følg Tegnene” til en udviklingsrejse på landevejene. Her kører hun rundt i Danmark for at finde svaret på, hvordan man får et godt liv i balance: Hvordan træffer mennesker, som hun beundrer, de rette livsvalg, så der er plads til både tryghed, opture, nedture, nydelse og eventyr?

Første afsnit tager Camilla til Bornholm, hvor hun også selv er født og opvokset.

Du kan se det første afsnit i videoserien her.

Muligheden for kreativ udfoldelse

Ved at anerkende de kræfter, der trak i Elvira, har hun altså givet sig selv de bedste forudsætninger for at kunne udfolde sig kreativt. Men muligheden for kreativ udfoldelse forbedres også ofte, når man føler sig tryg og har en ro i maven omkring de praktiske ting i ens hverdag; når alt omkring en ikke flyder, kan de kreative tanker det bedre.

Blandt praktiske ting i hverdagen, som er rare at have fuldstændig styr på, kan nævnes transporten. For at blive transporteret rundt i landet – og i dette tilfælde tilbage til sin hjemstavn – kører Camilla Kjems i videoserien i en Toyota bZ4X.

https://imgix.femina.dk/2024-06-03/Afsnit-1-Elvira--Stillbillede---Billede3.jpg

På samme måde som Bornholm kan gøre det, understøtter den flotte, eldrevne SUV fra Toyota et kreativt udtryk; her er der kælet for former og æstetik, og så kan den selvfølgelig tilpasses med tilbehør, farver og funktioner alt efter dine personlige og æstetiske præferencer.

At have det rart handler også i høj grad om at føle sig tryg. Købet af den første elbil er nok trygt for de færreste af os, og bekymringer om batteriets levetid, nye teknologier og begrænsninger som følge af rækkevidden fylder hos mange. Men i jagten på innovationer og teknologier, der udleder mindre CO2, bliver det slået fast gang på gang, at elbiler er en del af løsningen.

For at komme dine mange bekymringer om elbiler i forkøbet, har Toyota lagt sig i selen for at gøre det så trygt som muligt at købe en Toyota bZ4X. Bekymringsfrihed og tryghed er nemlig utrolig vigtigt, når man skal foretage ændringer i sit liv, der bedre stemmer overens med ens værdier, hvad end det er at rykke teltpælene op og flytte til Bornholm som Elvira, eller det er at købe sin første elbil.

Derfor får du blandt andet batteritryghed med i pakken, når du køber en Toyota bZ4X, så du ved, at batteriet stadig er yderst velfungerende efter 10 år. Derudover kommer bilen med alt i sikkerhedsudstyr, og så er der garanti på den i op til 10 år, såfremt den har fået udført service efter forskrifterne.

Kort sagt kan du med en Toyota bZ4X flytte dig derhen, hvor det føles rart – på behagelig, kreativ og tryg vis.

Toyota bZ4X gør det trygt at leve med en elbil

Toyota arbejder for, at du kan køre trygt og sikkert i deres elbil. Med en Toyota bZ4X får du følgende som en del af pakken:

  • Batteritryghed: Efter 10 års brug eller op til 1 millioner km kørsel har batteriet stadig minimum 70 procent af sin oprindelige kapacitet til rådighed, hvis du får udført service efter forskrifterne på et autoriseret Toyota-værksted.
  • Inkluderet serviceaftale: Gælder de første 3 år eller 45.000 km. Din bZ4X vil være i de bedste hænder, når den skal på Toyota-værksted – Toyota har nemlig Danmarks bedste værksteder. I 22 år i trak er Toyotas værksteder nemlig blevet kåret til at være de værksteder, hvor bilejerne er allermest tilfredse.
  • Sikkerhedsudstyr: Toyota bZ4X kommer med alt i sikkerhedsudstyr. Blandt andet hjælper den dig med at blive i din vejbane og holder desuden øje med dig, hvis du falder i søvn, besvimer eller bliver dårlig. Den har også aktiv nødbremse og bremser dermed automatisk, før du måske selv når at reagere på en cyklist, fodgænger eller trafikant.
  • Garanteret tilbagekøbspris: Toyota tilbyder at købe din bil tilbage efter 60 måneder til en garanteret tilbagekøbspris, når du finansierer via Toyota Financial Services med 20% i udbetaling.
  • Relax: Du får, alt efter hvad der kommer først, en serviceaktiveret garanti på bilen i op til 10 år eller 185.000 kørte km.
  • Toyota Vejhjælp: Vejhjælp følger automatisk med i et år, når du køber en Toyota. Desuden forlænges den automatisk, hver gang bilen bliver serviceret hos Toyota.
  • Personlig betjening: Toyota har været i Danmark i 60 år og har 69 forhandlere. Her får du altid en personlig betjening, så du ikke blot køber bilen online og henter den på en parkeringsplads uden nogen form for instruktion.

Læs mere om elbilen lige her.

Læs også