https://imgix.femina.dk/media/article/ny_sclerose.png
Sundhed

Løb FEMINA Kvindeløb og støt kampen mod sclerose

22. januar 2015
af
Charlotte Hallbæck
I stedet for at købe en almindelig billet til FEMINA Kvindeløb, kan du løbe for den gode sag og være med til at rejse penge til Scleroseforeningens arbejde

Skal du deltage i FEMINA Kvindeløb 2015, kan du vælge at løbe for en god sag. Hvis du samler mindst 300 kr. ind til kampen mod sclerose, giver Scleroseforeningen dig billetten til løbet. Samtidig får du et synligt bevis for, at du støtter kampen mod sclerose, som du kan bære under hele løbet.

SÅDAN GØR DU!

Klik på linket nedenfor, så bliver du ført videre til indsamlingssiden. Her bliver du ført gennem oprettelsen af din indsamling. Her kan de bidragydere, der vælger at støtte din indsamling, let indbetale penge til indsamlingen til Scleroseforeningen. Det tager kun få minutter.

SÅDAN KAN DU FOR EKSEMPEL SAMLE IND

De fleste samler ind personligt, på Facebook, på Twitter og via mail blandt kolleger, bekendte og venner. Pengene, der bliver samlet ind, går til forskning i sclerose, som er eneste vej for at komme den mystiske sygdom til livs. Der har været lovende gennembrud i scleroseforskningen i de senere år, så pengene kan virkelig gøre en forskel. Du støtter Scleroseforeningens arbejde for at forbedre vilkårene for de mange mennesker og familier, der har sclerose tæt inde på livet.

https://imgix.femina.dk/1504_sclerose_pil_3.jpg

Del din indsamling med dine venner, og bed dem støtte både dig og kampen mod sclerose, som du samler ind til.

https://imgix.femina.dk/1504_sclerose_pil_3.jpg

Når du laver en indsamling på minimum 300 kr. får du en billet til FEMINA Kvindeløb af os.

https://imgix.femina.dk/1504_sclerose_pil_3.jpg

Overskuddet af beløbet du samler ind, går til forskning i sclerose.

https://imgix.femina.dk/cta_sclerose_ny.png

Læs også