https://imgix.femina.dk/media/011db66c9ac1436bab325e6a3756f19c.jpg
Sundhed

Lav yoga med børnene hjemme på stuegulvet

8. december 2011
af Annonce
foto: PR
Hav det sjovt med ungerne og kom i form: Den første danske børneyoga-dvd er på gaden - og de voksne må godt være med.

ANNONCE: Yoga er godt for både børn og voksne - man får det samme udbytte hvad enten man er 3 eller 83. At bevæge kroppen med opmærksomhed og strække alle muskler giver ro og velvære, samt større smidighed, styrke og motorik - også for de voksne.

Yogalærer Sisse Siegumfeldt har netop udgivet "BørneYoga og de 5 sanser " - en trænings-dvd med yoga for børn. Sisse og yogabørnene viser stillingerne som er bundet sammen af små historier. Alt foregår på børnenes præmisser, med dyrelyde, sjov og ballade - og dvd'en er opdelt i små afsnit så man kan vælge at lave korte eller længere forløb. Målgruppen er de 5-10-årige og deres forældre, venner og søskende - alle må være med!

Sisse har undervist børn i yoga siden 2005 - som en af de allerførste herhjemme: "I starten troede folk jeg var tosset, for børn kan da ikke lave yoga, men nu er der børneyoga på alle de større yogaskoler og en stærkt voksende interesse overalt. Med dvd'en får børn der ikke lige har mulighed for at gå til børneyoga en chance for at lave det derhjemme sammen med forældre og søskende. At dyrke yoga med sine børn er simpelthen så sjov og berigende en måde at være sammen på - man kommer i form og har kvalitetstid sammen.

Yoga for børn er både sjovt og udfordrende, og børnene leger sig stærkere, smidigere og lærer deres krop at kende. Større kropsbevidsthed er en utrolig gave, og den fås ikke bedre end gennem yoga - det giver ro og selvtillid når man føler sig sikker og stærk i sin krop. Og i yoga er der ingen konkurrence - man behøver ikke at have talent for det. Hvert barn finder sin egen styrke - med tusindvis af yogastillinger vil der altid være nogen man er supersej til!"

Yoga er kendt for at give et velvære ud over det fysiske, og yogaudøvere forlader ofte en time med et smil på læben og ro i sindet. Det sidste afsnit på dvd'en "BørneYoga og de 5 sanser" er en mindfulness- koncentrationsøvelse for børn, der giver håndgribelige redskaber til at finde ro. Forældre der laver yoga med deres børn fortæller om mere ro, fokus, bedre søvn og glade unger.

"BørneYoga og de 5 sanser" kan købes online gennem Yogaudstyr.dk og Sisseyoga.dk samt i Yogaudstyr.dk´s butik på Rosenvængets Allé 19, København Ø.

Vejl. udsalgspris 199,-

Læs også