https://imgix.femina.dk/media/d2753aca07bb4391aad91ebecbd7d817.jpg
Sundhed

Læsernes bedste løbetips

10. maj 2011
af Redaktionen
Foto: Colourbox
Femina.dks læsere har indsendt deres bedste løbetips, og dermed været direkte med i konkurrencen om et lækkert løbeur. Se hvilket løbetip, der har vundet.

Redaktionen har valgt at vise et udpluk af de mange indsendte løbetips.

Læsernes løbetips:

Når du er ude og løbe, er det en god ide at løbe op og ned af bakker.
Det gør, at når du løber lige ud (af landevejen), bliver din skridtlængde længere.
Dette gør dig til en hurtigere løber, og så er det sjovt med variation i dit løb.
Dorthe, Dragør

Løb samme rute i starten, og mærk din selvtillid vokse, når du opdager, at du pludselig er hjemme igen. Din tid bliver kortere og kortere
Elisabeth, Svebølle

Hvis jeg er ude at løbe og føler mig lidt træt/tømt for energi og benene føles som beton, prøver jeg at lave mini-interval træning i form af små spurter mellem lygtepæle, postkasser, eller lyskryds (kun fantasien sætter grænser). Bare et par gange, eller hele vejen hjem. Det hjælper oftest på min energi og sætter gang i benene. Kan absolut anbefales.
Janette, København

Jeg springer i løbetøjet, så snart jeg kommer hjem fra arbejde. Selvom jeg først skal lave lektier med ungerne, aftensmad til familien og diverse andre ting.
Når klokken så er 20.00 og man bliver fristet af sofaen, er det meget lettere at komme af sted, når jeg er klædt om. Det er lidt pinligt at tage løbetøjet af, uden at have løbet en tur.
Mette, Otterup

Jeg har ALTID en helt speciel lækker bodylotion til at stå på badeværelset. Denne må jeg kun bruge, når jeg har været ude at løbe en tur. Det giver god motivation, at der venter lidt forkælelse efter badet.
Annette, Ålborg

Læs også: Så meget forbrænder du på 5 km

Vinderen af dette lækre løbeur fra Polar er:

https://imgix.femina.dk/legacy/media/a06ddf61e2a344c784495d84c8c6a849.jpg
Mette fra Otterup

Mettes løbetip:

Jeg springer i løbetøjet, så snart jeg kommer hjem fra arbejde, selvom jeg først skal lave lektier med ungerne, aftensmad til familien og diverse andre ting.
Når klokken så er 20.00 og man bliver fristet af sofaen, er det meget lettere at komme af sted, når jeg er klædt om. Det er lidt pinligt at tage løbetøjet af, uden at have løbet en tur.

Læs også