Agenda

FEMINA Kvindeløb: Vind præmier for over 80.000 kr.!

12. maj 2015
af redaktionen
Vind lodtrækningspræmier til FEMINA Kvindeløb 2015 for over 80.000 kr.

Der er masser af gode konkurrencer til dette års FEMINA Kvindeløb. Du kan bl.a. vinde lækre produkter fra Ilse Jacobsens, Rosendahl, ID Hair, JEWLSCPH, Golder, Toms og mange flere. Skynd dig at tilmelde dig løbet i dag, og få muligheden for at få fat i de lækre lodtrækningspræmier. 

PS: Vi trækker lod blandt fremmødte, så du har stadig mulighed for at vinde, selvom du ikke har de hurtigste løbesko på. Tilmeld dig årets FEMINA Kvindeløb her

Du har mulighed for at vinde:

Zebla Sportspleje

Vind et sæt med lugfjernerspray og sportsvask, og dit løbetøj vil aldrig igen lugte.

Zebla har udviklet en række special produkter til gavn for de aktive motionister som vil passe godt på deres tøj og sko så det holder længere. Sportsvaskemiddel og spray nedbryder lugtmolekylerne i tøjet gennem vask eller spray, så tøjet holder længere og lugt forsvinder.

ID Hair Vind shampoo, conditioner, hårspray og Rescue 911 spray fra ID Hair GOLD ELEMENTS

ID Hair GOLD ELEMENTS er en ekstraordinær hårplejeserie uden parabener og allergifremkaldende parfumer. Gold - pålideligt hold og beskyttelse. Giver farvebehandlet hår en fantastisk glansfuld farve samt yder optimal. Vind en lækker COLOUR SHAMPOO Farvebevarende shampoo, som  indeholder varmebeskyttelse, samt conditioner, der efterlader håret blødt og med en strålende glans, Stærk, hurtigtørrende hårspray, giver et kraftigt og langvarigthold, tynger ikke håret samt den prisvindende og uundværlige Rescue 911 spray.

Ilse Jacobsen

Vi udlodder store gaveposer fra Ilse Jacobsen, så du få din egen spaoplevelse derhjemme

Spa-produkterne ILSE by Ilse Jacobsen er inspireret af naturen omkring Hornbæk, og bruges som professionelle behandlerprodukter i det Nordsjællandske spa, KURBADET by Ilse Jacobsen. Hovedingrediensen i serien er havtorn, som også kaldes Nordens mirakelbær. I et enkelt havtorn-bær er der mere C-vitamin, end der er i en hel appelsin og C-vitaminer er nødvendige for dannelsen af collagen, som holder huden ung og elastisk. Giv din hud et vitaminboost - hver dag med den lækre gavepose fra Ilse Jacobsen.

Toms Nellie Dellies

Vi har selvfølgelig også sørget for at du kan vinde noget til den søde tand – og så endda med god samvittighed.

Toms Nellie Dellies har begået en lille verdenssensation på slikhylden; en chokolade uden tilsat sukker og kunstige sødemidler, hvor sukkeret er erstattet med kostfibre udvundet af rodfrugter. Det er den første chokolade med et så højt fiberindhold, hvilket gør den perfekt til de af os, der gerne vil spise chokolade (hvem vil ikke det?), uden at blive fyldt op af dårlig samvittighed efterfølgende. Vind en lækker gavepose med forskellige produkter fra Nellie Dellies, så du med god samvittighed kan få lidt til den søde tand.

Smykkesæt fra JEWLSCPH

Vind et par smukke øreringe og et læderarmbånd med røgtopas fra JEWLSCPH

Smykkedesigner Mai Manniche, JEWLSCPH - har designet dette smukke smykkesæt bestående af et sort læderarmbånd med røgtopas, koral og rosenkvarts ædelsten - samt et par cool øreringe. Begge dele i 24 karat forgyldt sølv. Brug sættet sammen, eller hver for sig - til både hverdag og fest. Samlet værdi 1998 kr. Læs mere om JEWLSCPHs flotte smykker på www.JEWLSCPH.com

 

GOLDER

Hvem elsker ikke håndlavede forgyldte smykker?

GOLDER laver unikke håndlavede smykker der med ynde kan fuldende dit look, enten til hverdag eller fest. GOLDER udlodder et forgyldt sæt feminine øreringe og halskæde med vedhæng. Læs mere om GOLDER og se deres fine smykker på www.golder.dk.

 

 

Rosendahl

Vind den smukke Saga Magnolia vase fra Rosendahl

Rosendahls vase Saga Magnolia på 19 cm i højden er skabt i en form, der gør det nemt at arrangere afskårne blomster og skabe fylde også i mindre buketter. Som den står der: smal om taljen og bred om hofterne hylder den de frodige former og magnoliaen som et af de ypperste af havens træer. Sig det med en designvase med både blomster på og blomster i.

FEMINA udlodder tre måneders abonnementer, så du er helt klar til at ligge på standen til sommer og læse om tidens trend og blive inspireret af FEMINAS lækre madopskrifter.

 

 

 

 

IDOMOVE GO

Vind et aktivitetsarmbånd fra IDOMOVE og få styr på hvordan og hvor meget du bevæger dig

IDOMOVE GO er aktivitetsarmbåndet, der registrerer alle dine bevægelser, måler forbrændte kalorier, distance og søvnkvalitet. Det stilfulde armbånd er behageligt at bære både nat og dag. IDOMOVE GO bliver en del af din hverdag og vil motivere dig til en sund og aktiv livsstil. Armbåndet arbejder sammen med IDOMOVE app, som hjælper dig med at sætte dine personlige mål.

 

Eucerin

Vind renseprodukter og anti-rynke pleje fra Eucerin.

Den parfumefrie renseserie DermatoCLEAN består af en rensemælk, toner og øjenmakeupfjerner & den effektive anti-rynke serie Hyaluron-Filler, som udfylder selv dybe rynker. Præmien har en samlet værdi af 1189.95 kr.

 

Eucerin

Vind et komplet kropsplejesæt fra Eucerin som består af en vaskeolie, bodylotion, deodorant, læbe balm, fodcreme og håndcreme. Alle produkterne er uden parfume. Præmien har en samlet værdi af 525 kr.

 

 

 

 

Small Danish Hotels

Vind en overnatning for to personer  inkl. lækker morgenbuffet (i dobbeltværelse). Værdi op til kr. 1.500. Frit valg mellem næsten 90 kroer, hoteller, slotte og herregårde i Danmark.

Small Danish Hotels er små, håndplukkede danske kroer, hoteller, slotte og herregårde, der oser af charme, nærvær og varme. Fælles for dem alle er, at de ligger vægt på den personlige betjening og det gode værtskab. Læs mere på www.smalldanishhotels.dk

Vind et gavekort til Well-Come fitnes og spa

Vælg i mellem 100 forskellige holdtimer eller fitness træning. Gavekortet gælder også til Well-Comes lækre spaområde og saunagus.