https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/brevkasse/bk-artikler-fra-nov-13/kedeligsexprim.jpg
Sundhed

Kun sex hver anden måned

6. december 2013
af Redaktionen
foto: Pantherstock
Hej MajJeg har en datter på snart tre år, og min mand og jeg har kendt hinanden i 15 år. Vi elsker hinanden, men vi mangler ny inspiration i

Hej Maj

Jeg har en datter på snart tre år, og min mand og jeg har kendt hinanden i 15 år. Vi elsker hinanden, men vi mangler ny inspiration i soveværelset, hvor vores sexliv er ved at blive lidt trivielt, hvilket betyder, at der nemt går et par måneder imellem, at vi har sex. Har du et godt forslag?

Kærlig hilsen Sara

Kære Sara

Hvor er det dejligt at høre, at I har det dejligt sammen og elsker hinanden og ikke slås med de klassiske problematikker. Og ja, sexlivet kan blive voldsomt kedeligt i længden, hvis man ikke en gang imellem fornyr det en smule. Der findes rigtig mange muligheder, men først og fremmest er det vigtigt, at I ved, at et rigtig godt sexliv er en proces. Jo mere man øver sig, jo bedre bliver man. Nøjagtig som med madlavning, fluefiskeri, badminton osv. Det er simpelthen en disciplin og en færdighed, som kan gøres bedre og bedre. Jeg vil anbefale jer, at I aftaler, at for eksempel den første lørdag i hver måned er erotik-aften, og så skiftes I til at stå for ansvaret. Nu har I så en hel måned, hvor I ned til mindste detalje kan planlægge, forberede og overraske hinanden. Måske vil I bruge en aften på at læse erotiske noveller højt, måske skal I bruge en aften på at indrette soveværelset, så det bliver meget mere romantisk, eller måske skal I spille det fantastiske spil 'Erotic 4 Real', som blandt andet forhandles via joyboxx.dk. Der er masser af inspiration både i den bløde, den hårde og den sensuelle genre, men det skal planlægges og aftales. Hvis det ikke er i kalenderen, bliver det nemlig sjældent til noget. Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen Maj

Læs også