sundhed
Krop & velvære

Se fem kilo lettere ud på ti sekunder

14. november 2013
af Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media
Foto: Pantherstock
At træne og holde sig slank er naturligvis den bedste vej til at opnå et tonet udseende. Men med få justeringer af bl.a. din holdning kan du se mere trimmet ud på rekordtid

Selvom du har givet den en skalle i fitnesscentret og lever sundt, så kan det være nogle små detaljer, der gør, at du stadig ikke ser trimmet ud, når du kigger dig i spejlet. Heldigvis er det ikke alt, der behøver at kræve en stor arbejdsindsats, for det er nemlig småting, som du kan rette op på i løbet af ingen tid.

Forfatter og fitnessredaktør Jen Ator forklarer til Womenshealthmag.com, hvordan du med små tricks på hurtigt kan komme til at se flere kilo slankere ud. Få hendes seks bedste tips her:

Ørerne over skulderhøjde

Runder du dine skuldre, så dine ører næsten sidder på højde med dem, så ser din kropsstamme tykkere ud, end den er. Ret dig op, og forestil dig, at du bærer lange ørenringe, der kun lige skal nærme sig toppen af dine skuldre.

Løft brystkassen

Hvis du har svage muskler i den øvre del af ryggen, så falder dit bryst fremad. Det får dine bryster til at se lange og flade ud. Løft brystbenet, hvilket gør din kropsstamme længere og får dine bryster til at se mere struttende ud.

Ret dit bækken op

Tænk på dit bækken som en spand med vand, hvis du vipper spanden i den ene eller andet retning, spilder du vand. Et tiltet bækken får din mave til at bule og se større ud, så sørg for at holde dit bækken lige.

Hold maven stram

Hvis du gerne vil se slankere ud, forsøger du sikkert at suge maven ind. Men det er den forkerte løsning, og du kan desuden ikke holde det længe. Pust i stedet ud og stram mavemusklerne lidt, både når du går, står og sidder. Det får din mave til at se fladere ud og træner den samtidigt.

Undgå bh-buler

Hvis din bh er for stram eller for lille i skålen, så vil den få dig til at bule ud, og det gør dig tykkere at se på, end du egentlig er. Bliv målt op, og anskaf dig en bh, der hverken er for stor eller for lille. Det vil få dig til at se mindst et par kilo lettere ud.

Dræn din krop

Hvis du har væskeophobninger i kroppen, vil du også se unødigt stor ud. Hold igen med saltet i din kost, og drik ingefærte flere gange om dagen, da ingefær er en naturlig dræner.

Læs også