https://imgix.femina.dk/media/122222397c1e48c58abd68dff6124aae.jpg
Krop & velvære

International topmodel er talskvinde for ny DKNY-parfume

10. februar 2012
af Nicola Voss
Foto: pureDKNY
Angela Lindvall er international topmodel, og derudover er hun en engageret miljøaktivist. Derfor er hun også talskvinde for pureDKNY, som nu lancerer en ny duft ”Verbena” i samarbejde med den humanitære hjælpeorganisation CARE

Køb en dejlig duft, og hjælp samtidig kvinder ud af fattigdom. Det er tanken bag den nye duft Verbena, som pureDKNY netop har lanceret. De er nemlig gået sammen med hjælpeorganisationen CARE om at give kvinder i Afrika fremtidshåb - nærmere bestemt i form af mikrolån.

Ansigt på kampagnen udadtil er den internationale topmodel Angela Lindvall, som også er global talskvinde for kampagnen:

- Det er en af de ting, vi faktisk KAN gøre. Vi kan bruge vores penge og stemmer for at gøre en forskel. Jeg elsker visionen bag kampagnen. Det er fuldstændig i tråd med mine egne værdier, og dét føles godt.

Trods Angelas glamourøse CV som både inkluderer filmroller og forsider på førende modemagasiner som Vogue, Elle og Harper's Bazaar, er hun en kvinde med benene godt plantet i jorden. Og det er altså ben, der har gået på podier for verdens største modehuse som Prada, Chanel, Valentino, Gucci, Louis Vuitton, DKNY, Calvin Klein, Versace og Stella McCartney.

- Jeg tænker over, hvor, jeg investerer mine penge. De ting, jeg køber, hvor jeg spiser, og hvad jeg spiser. Jeg støtter lokalsamfundet og bruger nedbrydelige produkter. Jeg dyrker ting i min have, genbruger vand, genbruger ting og investerer i ting, der holder. Og jeg gør mit bedste for ikke at forbruge for meget.

Det viser sig også i Angelas privatliv, hvor hun bor i Los Angeles på en lille gård, som hun er i færd med at udvikle til bæredygtigt landbrug. Her lever hun et roligt "oase-liv", som hun kalder det, sammen med sine to sønner. Hun elsker at lave mad til og med dem, og gør, som de fleste forældre, hvad hun kan, for at påvirke børnene positivt:

- Jeg opdrager mine børn til at have en bevidsthed om ikke at overforbruge og smide ud. Jeg prøver at lære dem at være taknemmelige og forbinde sig med naturen. Jeg håber, disse ting vil falde dem naturligt. Vi er en generation, som prøver at gøre ting anderledes, end vi var opdraget til - jeg håber, mine børn gør det instinktivt.
Alt dette lyder jo meget økogrønt, men dog er Angela ikke en ren hippie. Hun elsker parfumer og altid har en flaske med i tasken, så hun kan genopfriske duften i løbet af dagen. (som bonusinfo kan det siges, at Angela ikke sprayer på håndked og hals, men derimod under armene og i håret)

Læs alt om skønhed her

Hun har tidligere været model for det berømte Victoria's Secret, og derfor er det jo oplagt at høre, hvad hendes bedste skønhedstip er:

- Spis ordentlig mad og dyrk motion. Det er mine vigtigste skønhedsrutiner, og det er også det bedste for et sundt sind. Jeg tror på, at sund krop og sund sjæl går hånd i hånd. Omega olier, alt grønt og økologisk er godt. Og hold dig væk fra alt som ikke eksisterede for 100 år siden.

Se shoppens store udvalg af lækre skønhedsprodukter

Se videoen fra pureDKNY's kampagne, hvor Angela tager jer med til Afrika og hele udgangspunktet for den nye parfume Verbena:

Læs også