https://imgix.femina.dk/media/2cc87b98e36e47778cd0e0ff38cb56f8.jpg
Krop & velvære

Forkæl dig selv i Barcelona

5. april 2009
af Lise Grosmann & Marlene Kronborg
Foto: Martin Tanggaard m.f.
Thalassoterapi er stadig for mange af os danskere et nyt og fremmedklingende fænomen, men i Syden har de kendt og benyttet sig af skønhedsbehandlingerne med havvand og alger i mange årtier.

Stilheden og roen sænker sig straks over dig, når du træder ind i foyeren på det flotte Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa placeret på første række mod vandet kun ca. 40 minutters kørsel fra Barcelona by. De stilrene og lækre omgivelser med fokus på havet og de store saltvandsbassiner foran leder straks tankerne hen på de behandlinger, vi skal igennem, og som indbefatter alt fra top til tå.

BEHANDLINGER

  • Marine Foot Reflexology - afslappende og plejende fodmassage
  • Vichy Shower - kropsmassage under rindende saltvand
  • Specific Facial - lækker ansigtsbehandling afstemt efter din hudtype
  • Placer Oceanico - energigivende fuld kropsbehandling med bådeexfoliering, massage og body-wrap af alger

Behandlingerne er baseret på det nærende havvand og det franske hudplejemærke Thalgo, som vi netop også har fået fornøjelsen af at kunne købe i Danmark. Imellem behandlingerne bliver du placeret i et lyst og lækkert hvilerum med adgang til varm te og kildevand, med en flot udsigt til en japansk inspireret have med rindende vand, naturligvis. Der er også adgang til et stort indendørsområde med saltvand på hotellets tag, som består af flere små sammensatte bassiner af bl.a. mikrobobler, vandsenge og jacuzzi - lige i den sande thalassoterapis ånd, hvor havvandets mineraler kommer til sin ret og plejer din krop.

Efter en skøn dag i selvforkælelsens navn takker både krop og sind af med en fornemmelse af velvære og af at være velplejet helt ind til det allerinderste. Tanken om at være blevet plejet af sunde, naturlige mineraler fra havet gør kun oplevelsen endnu bedre. Det skal helt sikkert prøves igen.

Læs mere på www.lemeridien.com/ra

Læs også