Først efter en lang, sløret periode, gjorde Flemming Møldrup noget ved problemet
Annonce
Krop & velvære

Først efter en lang, sløret periode fik Flemming Møldrup en øjenåbner

4. oktober 2023
Annonce for Synoptik
Til en synsprøve fandt Flemming Møldrup ud af, hvor vigtigt det er at få undersøgt sine øjne. Nu har han fundet nøglen til, hvordan han husker at få det gjort.
Først efter en lang, sløret periode, fik Flemming Møldrup en øjenåbner

Synssansen betyder meget for vores livskvalitet og hverdag. Livsstilseksperten Flemming Møldrup er en af mange danskere, der på – trods af et ønske om at passe bedre på sit syn – ikke altid husker at gå til synsprøve.

Det er i dag 10 år siden, at Flemming Møldrup begyndte at gå med briller. Vejen til brillerne bød på en længere periode, hvor han levede med et sløret syn og fik sværere ved at se tingene skarpt.

De nøje udvalgte briller kom på, og pludselig åbnede en ny verden sig. Farverne i lyskrydset flød ikke længere sammen, og Flemming Møldrup kunne bedre end nogensinde før dyrke sin store passion for udendørs fotografering.

https://imgix.femina.dk/2023-08-31/Synoptik%20Femina%202.png
I dag sørger Flemming Møldrups gode syn for, at han blandt andet kan nyde sit erhverv som livsstilsekspert og tv-vært.

Langt mere end et tjek

Selv om synet er afgørende for Flemming Møldrup, kan han alligevel have svært ved at huske turen til optikeren. For hvornår var det nu lige, at tiden skulle bestilles? Måske kender du også til, at det kan være svært at komme af sted til synsprøven.

Synsprøverne indeholder dog langt mere end et tjek for synsproblemer og er derfor vigtig, når man ønsker at bevare det gode syn. Ved synsprøven har man mulighed for at holde øje med tegn på eventuelle øjensygdomme, som ofte kan komme snigende, uden man selv mærker det.

Hvad består en synsprøve med sundhedstjek i Synoptik af? 
 

  • Styrkeudmåling
  • Måling af øjentrykket
  • Digitalt farvebillede af nethinden
  • Synsfeltundersøgelse
  • Gennemgang og udlevering af SynsJournal

Skræddersyet plan

På et besøg hos Synoptik fik Flemming Møldrup foretaget en synsprøve. Efterfølgende fik han udleveret en SynsJournal, som har til formål at følge udviklingen af hans syn.

På baggrund af en individuel vurdering fik han anbefalet en kontrol en gang om året. Derudover fik han skræddersyet en plan, som gav ham indsigt i behovet for at få tjekket sit syn og øjensundhed.

Først efter en lang, sløret periode, gjorde Flemming Møldrup noget ved problemet

Flemming Møldrups nye SynsJournal betyder også, at han ikke længere behøver at bestille tid til en synsprøve. Synoptiks eksperter indkalder ham nemlig automatisk, når det er tid til det obligatoriske tjek af hans øjne. SynsJournalen er derfor med til at sikre, at det er slut med at glemme de obligatoriske synsprøver.

Den nye SynsJournal fra Synoptik

Efter en Synsprøve med sundhedstjek i Synoptik får du udleveret en SynsJournal, der består af en gennemgang af dine synsprøveresultater samt et individuelt opfølgningsforløb.

SynsJournalen indeholder en anbefaling af opfølgende kontroller hos Synoptik, en øjenlæge eller gode råd om en forebyggende livsstil.

Læs mere om SynsJournalen her.

Læs også