https://imgix.femina.dk/media/a3d3dcf3b5d84d01bcb94958848a90cf.jpg
Krop & velvære

FEMINA tester sundhedsdrik: Little Miracles

9. maj 2012
af Charlotte Hallbæck
Det er in med sundhedsdrikke - men smager de egentlig godt? FEMINA har testet øko-sundhedsdrikken Little Miracles

Indimellem kan det være rart at slukke tørsten i et andet end vand, og den nye sundhedsdrik fra Little Miracles ser - fra etiketten at være - ud til at være et godt og sundere alternativ end f.eks. diverse læskedrikke.

OM LITTLE MIRACLES

Little Miracles fås i tre forskellige smagsvarianter (med henholdsvis hvid, grøn og sort te) og er økologisk certificerede. De tilfører kroppen energi og sundhed på en naturlig måde ved hjælp af bl.a. ginseng, a?ai og agave. Fersken, granatæble og kirsebær sørger desuden for at tilføre drikken velsmag. Samtidig indeholder Little Miracles kun 89 kalorier pr. flaske.

DET MENER VI:

Little Miracles smager helt fantastisk - faktisk så fantastisk, at jeg kom til at drikke tre på en aften! Især varianterne med fersken og granatæble er opfriskende og smager virkelig godt.

Varianten med kirsebær har derimod en lidt syntetisk smag ved første tår (selvom det altså er ægte kirsebær, der er i), men ganske hurtigt vænner man sig til smagen, og så smager den faktisk stort set lige så godt som de andre.

Little Miracles holder også, hvad de lover, med hensyn til energiboostet. Jeg oplevede i hvert fald fornemmelsen af at få lidt ekstra energi - dog uden at få hverken hjertebanken eller blive hyper - dejligt!

PLUS:

At Little Miracles kan smage så godt uden brug af kunstigt sukker. At flaskerne er rigtig pæne, så man får lyst til at have dem stående til at pynte på bordet! At Little Miracles både virker tørstslukkende og opkvikkende. Og endelig prisen - som er rimelig i forhold til mange andre sundhedsdrikke på markedet.

MINUS:

Der er faktisk ikke rigtig nogle minusser udover den lidt syntetiske kirsebærsmag. Jo, måske at der godt kunne være endnu flere varianter at vælge imellem!

https://imgix.femina.dk/legacy/media/6e7a92a895c1403797837d230e1c870f.jpg

Priser fra 17 kr. Forhandles bl.a. i Irma og Superbest samt på caféer og restauranter. Læs mere om Little Miracles på drinklittlemiracles.com

Læs også