applegate
Krop & velvære

Christina Applegate indstiller sin karriere: "Jeg er lettet"

15. maj 2023
Af Silje Qvist
Foto: Jim Ruymen/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Skuespiller Christina Applegate melder ud, at hun ikke længere kommer til at stå foran kameraet på grund af sin sygdom.

“Dead to Me”-skuespiller Christina Applegate kan ikke længere fortsætte arbejdet foran kameraet på grund af sin sygdom multipel sklerose.

- Jeg kommer nok ikke til at arbejde foran kameraet igen, siger Christina Applegate til CNN Entertainment.

Derfor har hun også meldt ud, at det nu bliver hendes sidste tid på Netflix-serien, selv om hun fortæller, at hun har elsket at arbejde med sin seriens anden stjerne Linda Cardellini.

- Ping-pong er meget sjovere, når den anden person er lige så god, som du selv er, tilføjer hun og refererer til Cardellini: Jeg er så glad for, at jeg gik ud med en, der med længder er den bedste skuespiller, jeg har arbejdet med i hele mit liv - hvis ikke også det bedste menneske, jeg nogensinde har kendt.

Christina Applegate fik diagnosen multipel sklerose - også kaldet MS - tilbage i august 2021.

Multipel sklerose (MS) eller dissemineret sklerose er en kronisk sygdom, der rammer centralnervesystemet, der er hjernen og rygmarven, og påvirker ens kontrol over musklerne.

Efter de var begyndt at filme, måtte de midlertidigt indstille “Dead to Me”-produktionen, så Christina Applegate kunne starte i behandling.

Christina Applegate fortæller til Vanity Fair, at hun kommer til at savne serien, og at hun elsker sine kolleger, men at det sidste år har været svært.

- Jeg savner oplevelsen, men på samme tid har det gennem det seneste år været svært. Jeg er lettet over, at jeg ikke længere skal presse mig selv så hårdt for at komme igennem dagen.

Læs også