https://imgix.femina.dk/media/article/7-tip-der-sikrer-dig-mere-tid.jpg
Annonce
Krop & velvære

7 tips, der sikrer dig mere tid i hverdagen

19. august 2019
Annonce for nemlig.com
Tid er kostbar, og hverdagen er fyldt med muligheder for at sikre sig mere af den. Bliv inspireret af de her nemme løsninger, der får det til at føles, som om du har lidt flere timer i døgnet.

Drømmer du om flere timer i døgnet? Så er du ikke alene. Med en propfyldt kalender og forpligtelser, man ikke kan løbe fra, kan det være svært at finde ekstra tid at bruge på sig selv.

Men det er ikke umuligt at ”snyde” sig til ekstra tid. Her er 7 tips, der kan inspirere dig til at optimere og indimellem springe over, hvor gærdet er lavest. Og hvad vil du så bruge din ekstra kvalitetstid på? Det er helt op til dig.

To fluer med ét smæk

Tag en veninde under armen, og gå en lang tur, så du får dagens motion, imens I vender verdenssituationen. Hør lydbog, og gør rent samtidig. Lav en dobbeltportion af kødsovsen til spaghetti bolognese, så du kan lave en nem lasagne dagen efter. Kig efter mulighederne for at multitaske, så du får dobbelt så meget ud af dine timer.

Køb dagligvarer på nettet

Spar dig selv for parkeringsbøvl og lange kassekøer i supermarkedet, og bestil ugens indkøb på nemlig.com. Så får du dine varer leveret direkte til døren og sparer måske også lidt på madkontoen ved ikke at blive fristet af impulskøb.

Indfør en ugentlig rugbrødsdag

Madlavning kan snige sig højt op i det ugentlige timeregnskab. Hvis du indfører en ugentlig rugbrødsdag og en dag med rester, sparer din familie tid i køkkenet – og bekæmper samtidig madspild.

Køb dig til rengøringshjælp

Hvis budgettet tillader det, kan du købe dig fra pligter, du bruger meget tid på. Rengøringshjælp kan give dig mere tid til at lave nogle af de ting, der giver dig overskud.

Udnyt ventetid

I stedet for at sidde utålmodigt i venteværelset ved lægen, i busskuret eller foran ovnen, der skal forvarmes, så hiv en bog frem, svar på mails eller lyt til en podcast. På den måde kan ventetid føles som kvalitetstid.

Bliv bedre til at uddelegere

Føler du dig som familiens overhoved, husstandens herskerinde og chefen for det hele? Så har du sikkert også en tendens til at være inde over rigeligt med opgaver i hverdagen. Kig de ugentlige pligter efter i sømmene, og bliv lidt bedre til at give slip på nogle af dem.

Sig ’nej’

Du behøver ikke takke ja til alle invitationer. I en tætpakket uge er det måske netop et afbud, der kan give dig en velfortjent friaften med kvalitetstid.

nemlig.com: Ekstra tid er lig med kvalitetstid

nemlig.com er et online supermarked med mere end 11.500 dagligvarer. Her finder du blandt andet Danmarks største udvalg af økologisk frugt og grønt og mange lækre varer fra gård-og special butikker. Hos nemlig.com kan du handle og få leveret når det passer dig. Direkte til dig hoveddør – også på 5 sal. Når du handler dagligvarer online hos nemlig.com sparer du en masse tid i hverdagen. Dyrebare timer, som du kan bruge på dig selv, ungerne, kæresten, hobbyen eller noget helt femte. Hvad er vigtigt for dig? Og hvad vil du bruge ekstra tid i hverdagen til?

Læs også