Synoptik
Annonce
Krop & velvære

3 gode grunde til, at du bør tage til optikeren regelmæssigt

13. marts 2023
Annonce for Synoptik
Har du oplevet den åbenbaring, det er at få ny styrke efter at have ventet for længe med synsprøven? Nogle af os har tendens til at udsætte besøget hos optikeren. Men det er en rigtig god idé at komme afsted. Se hvorfor her.
Synoptik logo

Er det også aaaalt for lang tid siden, du har været hos optikeren?

Mange af os venter for længe med at få testet vores syn og få nye briller eller glas. Det er en rigtig god idé at booke tid hurtigst muligt, for venter du for længe, kan gå ud over dit syn og dit helbred.

Der er mange grunde til, at det er en god idé at tage regelmæssigt forbi optikeren. Vi har samlet tre af de bedste grunde herunder.

1. Dit syn ændrer sig

Du kender måske godt følelsen af at være lidt bekymret for, om dit syn nu er blevet dårligt. Vores syn kan sagtens ændre sig både til det værre og til det bedre. Derfor er det helt normalt, hvis dit syn har ændret sig siden sidst. Oplever du en ændring, er det en rigtig god idé at være ærlig omkring det, så du og optikeren i fællesskab kan rette op på det.

Husk, at du med et brilleabonnement hos Synoptik har ubegrænset adgang til en udvidet synsprøve med sundhedstjek. Herefter kan du uden ekstra omkostninger få skiftet glas i dine briller, så dine glas passer til dit syn. Der er altså ingen undskyldning for ikke at gå til synsprøve.

Opret et brilleabonnement hos Synoptik

Bestiller du et brilleabonnement fra Synoptik vælger du minimum to par briller, men der er ingen udbetaling eller oprettelsesgebyr – kun den faste pris, du betaler hver måned for dit abonnement.

Med et brilleabonnement får du synsprøver efter behov, og har dit syn ændret sig, får du nye glas. En gang om året kan du bytte din brille ud, og derudover får du altid 33 % rabat på nye briller. Du er garanteret ekstra tryghed ved skade og tab, hvilket gør, at du aldrig står over for uforudsete udgifter.

En aftale om brilleabonnement løber i minimum 6 måneder. Prisen på abonnement afhænger af, hvilket stel og glas, du vælger. Se alle vilkår, og læs mere om brilleabonnementer her.

2. Det er slet ikke lige så dyrt, som du tror

Du har måske prøvet det der med at vente for længe med at skifte styrke, selv om du godt kan mærke, at din styrke ikke sidder helt i skabet. Når du endelig får dine nye glas, åbner en helt ny verden sig, og du spekulerer over, hvorfor du ventede så længe.

Mange af os venter med at gå til optikeren, fordi vi er nervøse for at få beskeden om, at vi skal have nye briller – og det er en udgift, som vi måske ikke havde planlagt lige nu. Særligt i en verden med en svær økonomisk situation og stigende priser. Men venter du for længe med at gå til optikeren, kan det gå ud over dit syn. Særligt når vi kommer på den gode side af de 40 år, kan det blive sværere at se tingene tæt på, ligesom det at hygge sig med en god bog eller udføre skærmarbejde kan blive en udfordring.

Du kan overveje et brilleabonnement, hvor du betaler en fast månedlig pris og til gengæld kan få nye glas, når dit syn ændrer sig, og bytte et par briller til et helt nyt stel hvert år. Der er hverken udbetaling, når du skal købe nye briller, eller uforudsete udgifter i forbindelse med abonnementet. Du har nemlig også en tryghedsordning ved tab eller skade.

Har du børn, er abonnement også en rigtig god løsning. Der er nemlig ingen uforudsete udgifter, hvis brillerne går i stykker.

Læs mere om, hvilke fordele et brilleabonnement hos Synoptik giver dig på linket lige her.

3. Du får mulighed for at tjekke nye designs ud

Det kan være lidt nervepirrende at vælge et nyt par briller, hvis du ved, du først skifter dem ud om mange år. Især, hvis du har lyst til at prøve noget helt nyt som for eksempel runde briller eller et farvet stel. Det samme gælder læsebriller og solbriller. Få hjælp af en brillestylist til at finde de briller, der passer dig, og mod til at vælge et lidt anderledes udtryk.

Men den tid, hvor du kun sjældent skiftede briller, er slut, for med brilleabonnement kan du få byttet et par briller om året.

Det betyder også, at du kan være lidt mere modig med forskellige typer stel og prøve nye stile af. Du kan også skifte et par solbriller med styrke eller et par læsebriller. Det er helt op til dig, for med et brilleabonnement kan du nemt og billigt få briller til alle behov.

Læs også