Kost & motion

Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt

Pak myslibarerne ind i papir, og bind en snor omkring, så de nemt kan tages med på farten. Få opskriften på myslibarer med kerner, frø og tørret frugt her

Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt 10 stk.

Tid: 20 minutter. Ovntid: 25 minutter
 
DET SKAL DU BRUGE TIL MYSLIBARER
100 g smør
75 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
50 g havregryn
50 g sukker
25 g sesamfrø
25 g hørfrø
25 g græskarkerner
50 g tørrede figner
50 g tørrede abrikoser
25 g nødder
2 æg
 
 

Opskrift - sådan laver du myslibarer med kerner, frø og tørret frugt

 
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret. Bland mel, bagepulver og salt i en stor skål. Rør havregryn, sukker, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner i. Skær eller klip figner og abrikoser i mindre stykker. Hak nødderne groft. Rør figner, abrikoser og nødder i blandingen. Tilsæt æggene, og rør godt. Rør det smeltede smør i dejen. Fordel dejen i en ca. 20 x 30 cm stor bradepande beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 20-25 minutter, til overfladen er gylden. Skær massen i 10 lige store stykker. Lad myslibarer-ne afkøle helt, før du tager dem op af bradepanden.