https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/brevkasse/bk-artikler-fra-nov-13/taeerunderdynenprim.jpg
Sundhed

Kan vi have sex når baby er vågen?

8. november 2013
af Redaktionen
Hej MajMin mand og jeg er kommet til at snakke om, hvorvidt det er upassende eller ej at have sex foran vores ni måneder gamle datter, når hun er

Hej Maj

Min mand og jeg er kommet til at snakke om, hvorvidt det er upassende eller ej at have sex foran vores ni måneder gamle datter, når hun er vågen. Jeg mener selv, at det er forkert, mens min mand ikke kan se det store problem i det. Hvad mener du?

Kærlig hilsen Dorte

Kære Dorte

Det kan jeg virkelig godt forstå, du synes er upassende. Og helt ærligt: Det, der foregår, er jo heller ikke for børn, så lyt til din egen ganske kloge og sunde intuition og hav sex med din skønne mand, når den lille sover. Det vil jo også give dig ro og måske gøre det nemmere for dig at være til stede under sexerierne, for hvis du alligevel ligger og tænker på, at hun er vågen, så er det jo en forstyrrelse i sig selv. Jeg mener derfor, du skal følge din intuition. Min fornuft siger mig, at det er en 'voksenting', der ikke skal være små vidner til. Og god fornøjelse.

Kærlig hilsen Maj Wismann

Hver uge svarer vores panel af eksperter på spørgsmål om sex, parforhold, graviditet og fødsel. I denne uge besvarer sexolog Maj Wismann spørgsmål.

Læs også