Kvinde i overgangsalder
Annonce
Sundhed

Kan man reducere gener i forbindelse med overgangsalderen? Læserne tester

18. september 2023
Annonce for mbrace. Foto: Unslash
Svaret er ja! Læserne har nemlig testet tre forskellige kosttilskud, og resultaterne taler for sig selv – faktisk vil hele 4 ud af 5 anbefale dem. Læs om produkterne, og find et udpluk af anmeldelserne her.
Logo

Hedeture, manglende energi og dårlig søvn. Det er blot nogle af de gener, læserne har oplyst, at de oplever i forbindelse med overgangsalderen. Men kan man gøre noget ved det?

Det er der faktisk noget, der tyder på. Blandt SØNDAG og feminas læsere har 106 personer nemlig testet tre forskellige kosttilskud fra mbrace, som er udviklet til at reducere gener, der er forbundet med overgangsalderen – og hele 69 procent oplever en forbedring efter at have testet produktet i bare fire uger uger.

De tre produkter, som blev testet, var mbrace energy boost, mbrace good night og mbrace menopause. De indeholder ingredienser, der er kendt for blandt andet at reducere henholdsvis manglende energi, dårlig søvnkvalitet og hedeture.

”Var virkelig træt og udkørt på alle parametre, før jeg startede på mbrace. Nu har jeg energi og overskud igen.” – Gitte, 48

Positiv respons

mbrace energy boost

At føle sig noget flad er en gene, rigtig mange oplever i forbindelse med overgangsalderen. Men faktisk oplever mange af læserne at føle sig mindre trætte og energiforladte efter at have prøvet mbrace energy boost, der blandt andet indeholder rosenrod og guarana. 69 procent føler sig mindre trætte, og 74 procent oplever at være mindre energiforladte efter at have testet produktet.

– Efter jeg har taget mbrace energy boost i en lille måneds tid, begyndte jeg at mærke en forskel. Jeg har mere energi om dagen, også om eftermiddagen, hvor jeg normalt følte mig helt udbrændt, fortæller Rikke, 53.

  • 69 % føler sig mindre trætte
  • 74 % føler sig mindre energiforladte
  • 63 % oplever at være mindre generet af overgangsalderen generelt efter at have prøvet mbrace energy boost

Læsernes vurdering efter 4 ugers brug.

mbrace

mbrace good night

"Virkelig en god oplevelse. Jeg får en bedre og dybere søvn. Der gik 2-3 uger før jeg kunne mærke en større effekt." – Conny, 57

En anden gene, mange oplever, er at sove dårligt om natten. De læsere, der var mest udfordrede, testede derfor produktet mbrace good night med blandt andet baldrian, der kan bidrage til en naturlig søvn og til at slappe af.

Hele 65 procent af læserne oplever en bedre søvnkvalitet efter at have prøvet produktet i fire uger. Blandt andet fremhæver Anne, 59, at hun ”har sovet flere timer om natten og ikke vågnet op så mange gange”.

  • 65 % oplever en bedre søvnkvalitet
  • 52 % oplever at være mindre generet af overgangsalderen generelt efter at have prøvet mbrace good night

Læsernes vurdering efter 4 ugers brug.

mbrace

mbrace meno pause

"Jeg er meget positiv. Jeg har haft færre hedeture og er meget glad for produktet." – Nana, 52

Det sidste produkt, læserne fik muligheden for at teste, er mbrace meno pause. Det indeholder blandt andet rødkløver, der letter gener i forbindelse med overgangsalderen, som for eksempel hedeture, rastløshed og irritabilitet. Faktisk oplever hele 68 procent at have færre hedeture efter at have prøvet produktet, og flere af testpersonerne føler sig desuden mindre rastløse og irritable efter at have prøvet mbrace meno pause.

– Havde ingen forventninger om nogen som helst virkning. Jeg havde gennem nogle måneder haft hedeture. En virkelig brændende, ubehagelig fornemmelse inde i kroppen. Så startede jeg på mbrace, og kort tid efter forsvandt hedeturene! Jeg begriber det ikke, men er jublende lykkelig. Så jeg fortsætter med at tage dem, fortæller Aja, 49.

  • 68 % oplever at have færre hedeture
  • 30 % oplever at være mindre rastløse
  • 38 % oplever at være mindre irritable
  • 62 % oplever at være mindre generet af overgangsalderen generelt efter at have prøvet mbrace meno pause

Læsernes vurdering efter 4 ugers brug.

https://imgix.femina.dk/2023-07-18/mbrace%20Menopause-30.png

Nemt i dagligdagen

Udover de gode resultater ved brug af mbrace, fremhæver læserne også det vigtige i, at man kun skal indtage 1 tablet eller kapsel om dagen. Det er altså et let kosttilskud at implementere i sin hverdag, og faktisk kan hele 3 ud af 4 af de 106 testpersoner forestille sig, at det fremover bliver en fast del af den daglige rutine.

”Det virker rent faktisk. Min kæreste og familie har også lagt mærke til, at det virker, så det er ikke indbildning.” – June, 46

Læserne blev desuden spurgt, om de ville anbefale produkterne til andre, og til det svarede 4 ud af 5 positivt, at det ville de. Så hvis du føler dig generet af den ene eller den anden art, er det måske et forsøg værd. Udover de tre omtalte produkter har mbrace også to andre: mbrace focus balance med blandt andet gingko biloba, der bidrager til mental balance, samt mbrace womens complete, der er multivitamin-mineralpiller til kvinder omkring overgangsalderen. Du kan kombinere de forskellige mbrace produkter, så de dækker netop dine behov.

Hvis du føler meget ubehag i forbindelse med overgangsalderen, skal du kontakte din læge.

Du kan desuden læse mere om overgangsalderen generelt ved at klikke her.

https://imgix.femina.dk/2023-07-18/mbrace%20-%20%C3%A6ske%20familiefoto.png

mbrace

mbrace-serien består af produkter målrettet forskellige behov i forbindelse med overgangsalderen – du kan også kombinere dem, så de passer til lige præcis dit behov. De tre testede produkter og mbrace focus balance indeholder ingredienser fra planter, og du skal kun tage 1 tablet eller kapsel om dagen. Kosttilskuddene findes kun på apoteket. Se dem alle her.

Læs også