
Japanerne er helt vilde med specifik dansk madvare

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Det mørke surdejsbrød er blevet ganske populært i Japan.
Således har den japanske udgave af magasinet Elle udgivet en artikel om danske bagerier og rugbrød.
Og det glæder ifølge DR direktør for Kohberg, Søren Egesborg.
- Japan er et interessant marked for os, fordi i Japan er man meget fokuseret på kvalitetsprodukter og gerne fra Danmark - og det er jo det, vi leverer, fortæller han mediet.
Derudover oplever japanske Sachiko Kuramoto, der har boet i Danmark i 30 år, også en stigende interesse for rugbrød blandt japanerne.
Ifølge Kuramoto, der har en professionsbachelor i sundhed- og ernæring, går japanerne nemlig op i at have et godt fordøjelsessystem. Det fortæller han til DR.
Sidste år udgav hun selv en bog om rugbrød i Japan.
Denne artikel blev første gang bragt hos Se & Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs mere om:
Udvalgt indhold

Laura Drasbæks agent sagde, at hun skulle stoppe med at sige, at hun var arbejdsløs. Så tog hun en ny beslutning for sin karriere

Her er opskriften på julens flotteste hjemmehæklede julekugler
