https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/08/32/forkael-dig-selv/forkael-dig-selv-middelfart-stor.jpg
Sundhed

Forkæl dig selv med yoga og de fem tibetanere

23. august 2012
af Kirsten Beyer
foto: Marianne Leth
Der er fokus på yoga og velvære når SØNDAG gentager successen fra sidste år og inviterer til Forkæl Dig Selv

Det finder du også på soendag.dk

Konkurrencer med spændende præmier

>> klik HER

Rejseguider og gode tips

>> klik HER

SØNDAGs egen webshop

>> klik HER

Kom helt tæt på de kendte kvinder

>> klik HER

Comwell Middelfart på Fyn er søndag den 21. oktober klar til at modtage 300 deltagere i SØNDAGs heldagsarrangement »Forkæl dig selv« - akkurat som Comwell Borupgaard på Sjælland også kan modtage 300 deltagere til et tilsvarende heldagsarrangement søndag den 14. oktober. Programmet for de to dage er stort set ens, takket være vores samarbejdspartnere.

TILMELD DIG LIGE HER: Vil du være en del af en masse forkælelse, når SØNDAG afholder Forkæl Dig Selv, så køb billetter lige her - husk at vælge om du vil deltage i Snekkersten eller i Middelfart!

Melder du dig til Forkæl Dig Selv i Middelfart så foregår det på Comwell, der ligger nær både skov og strand. Hotellets beliggenhed gør det ideelt som base for udflugter til flere danske attraktioner - og så sandelig også hvis man blot skal slappe af og forkæle sig selv eller hinanden.

Ud over den herlige beliggenhed, er det, der kendetegner hotellet allerbedst, den hyggelige atmosfære og det professionelle personale, som får gæsterne til at føle sig velkomne. Køkkenet står for udsøgt gastronomi - hvad deltagerne i »Forkæl dig selv« også vil opleve søndag den 21. oktober, hvor dagen sluttes af med en gourmetmiddag.

I løbet af dagen er der flere forskellige workshops.

Comwell Middelfart står for to af dagens workshops - »Yoga« og »De 5 Tibetanere«.

LÆS MERE: Bliv klogere på, hvad du får ud af at dyrke yoga - klik her!

Yoga stilen er Iyengar Yoga, hvor der bliver lagt stor vægt på detaljen og på kroppens holdning og lige linjer. Med denne yoga bliver du bevidst om, at: Kroppen arbejder for sindet, sindet arbejder for kroppen. Kroppen arbejder for åndedrættet, åndedrættet arbejder for kroppen. Kroppen arbejder for de indre organer, de indre organer arbejder for kroppen.
Alt hænger sammen på en naturlig måde, og derigennem vil du finde ro, dyb glæde og overskud.

LÆS MERE: Skal du deltage i Forkæl Dig Selv-arrangementet i Snekkersten på Sjælland, så kan du her se hvilke workshops, der bliver tilbudt dér.

De 5 Tibetanere er rolige øvelser med koncentration og fokus på vejrtrækning. Øvelserne fremmer både fysisk og psykisk sundhed - og siges også at nedsætte aldringsprocessen, hvorfor de kaldes »Kilden til evig ungdom«.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig!

TILMELD DIG LIGE HER: Vil du være en del af en masse forkælelse, når SØNDAG afholder Forkæl Dig Selv, så køb billetter lige her - husk at vælge om du vil deltage i Snekkersten eller i Middelfart!

Hilsen SØNDAG

Læs også