https://imgix.femina.dk/media/b9bf6faa7e634d77b478860f0586b317.jpg
Sundhed

Få større livsglæde med yogacoaching

6. november 2008
af Louise Lykke
Modelfoto: Ina Agency
En ny form for coaching vinder frem herhjemme og i udlandet. Yogacoaching – eller yogaterapi – hedder metoden, som både inddrager det fysiske og mentale plan. Tanken er at hjælpe dig tilbage i kroppen og højne livsglæden på dine præmisser.

HVAD KAN DU OPNÅ MED YOGACOACHING?

• En bedre kropsfornemmelse og dermed en evne til at aflæse kroppens signaler og en mental styrke til at turde følge disse signaler.

• At lære at være tro mod dit sande jeg, der ofte undertrykkes af normer og moral. Vi styres ofte af ord som "burde" og "skulle". "Jeg bør gøre sådan og sådan, for det forventes af mig."

• At få øjnene op for, at vejen til målet og ikke blot målet i sig selv kan være værdifuldt. Det kan være helt konkret i form af smidiggørende yogaøvelser, men også i dit personlige liv, f.eks. på jobbet eller i relationen til andre mennesker.

LÆS OGSÅ: 5 gode yogastillinger

• Du vil få indsigt i, at ting tager tid, og at der ikke er nogen hurtige mirakelkure, når det kommer til din personlige og fysiske udvikling.

• Du kan plukke det ud af yogafilosofien, som giver mening for dig, der hvor du er lige nu i dit liv. Måske er det arbejdet med de fysiske øvelser, der giver mening lige nu. Måske er det psykologien og filosofien bag yogaen, der fænger. Eller netop kombinationen af de to ting?
Du kan frit plukke fra yogaen og skabe det match, der giver bedst mening der, hvor du er i dit liv.

Få mere information om yogacoaching.

Læs også