https://imgix.femina.dk/media/article/volvo.jpg
Annonce
Sundhed

Deltag i femina KVINDELØB 2019 og vind en Volvo XC40 i en weekend

5. april 2019
af ANNONCE
Oplev ægte Skandinavisk livsstil! Vind en Volvo XC40 i en weekend. Se her hvordan du bliver en af de heldige

Nu har du muligheden for at udleve dine hobbys og kreative sider i harmoni med Volvos ideer omkring skandinavisk livsstil, premium-kvalitet og en kompromisløs sikkerhed.

Volvo har om nogen forholdt sig til øjeblikkets samfund, hvor valg er ubegrænsede og muligheder uendelige.

Netop nu har vi måske i virkeligheden brug for mindre. Færre ting, der holder os tilbage, færre snore, der holder os fast. Fra komfort til performance, fra smart opbevaring til smart teknologi. Den nye Volvo XC40 er ”designed for simplicity”, med alt det du har brug for, men intet du ikke har brug for.

Et stilikon med egne linjer og løsninger - moderigtig med manér og premium-kvalitet i alle materialer og forarbejdninger. En viljestærk bil med god fysik, der klarer forhindringerne og på alle måder matcher nutidens kreative og viljestærke kvinder, der ved de kan!

Oplev resultatet af mere end 40 års forskning

Volvos ulykkesforskningshold blev dannet i 1970 og holdet har siden samlet og analyseret data fra mere end 40.000 biler og 70.000 passagerer. Med initiativet E.V.A deler Volvo nu resultaterne for første gang – fordi alle fortjener at føle sig sikker i en bil. E.V.A (Equal Vehicles for All) kan du selv opleve og tage del i til femina kvindeløbet – her kan du udforske den nyeste Volvo, få professionel sparring om dit næste bilkøb og opleve resultatet af mere end 40 års forskning.

Du får desuden muligheden for at deltage i konkurrencen om at vinde en Volvo XC40 i en hel weekend
Vi sætter hele 10 weekender på spil – én weekend for hvert løb.

Vi finder de 10 heldige vindere ved lodtrækning. Og bliver du en af dem, giver vi dig en oplevelsesrig weekend med en markant og ustoppelig Volvo XC40, hvor kun Danmarks grænser markerer det uendelige. Det hele starter en fredag eftermiddag med fuld tank. Forbered dig på en oplevelse, der sætter aftryk - og held og lykke!

Læs også